Case

BHJ

I 2C Networks har BHJ fundet en IT-partner, som virksomheden ikke alene har faglig tillid til, men som også forstår BHJ’s særlige kultur.

‘Co-Managed Services’ understøtter vækst og international ekspansion i BHJ

2C Networks har leveret

  • Analyse
  • Design
  • Konfiguration

De senere år har produktionsvirksomheden BHJ været på en imponerende vækst- og globaliseringsrejse. 2C Networks har fulgt BHJ hele vejen som fortrolig IT-partner.

BHJ startede i 1969 som en lokal virksomhed i Gråsten. I dag er virksomheden en global spiller med mere end 1100 medarbejdere og produktion på 17 fabrikker i 15 lande rundt omkring på kloden. BHJ forædler biprodukter fra den globale fødevareproduktion, så de kan anvendes og skabe værdi på nye måder, som fødevarer til eksport eller som ingredienser til kæledyrsmad.

Afhængig af teknologi og standardisering
En del af den imponerende vækst er foregået via opkøb, og de nye virksomheder, der løbende er kommet og fortsat kommer til, er med til at øge kompleksiteten i IT-miljøet. Det fortæller Hardy Rusbjerg, der i 2020 tiltrådte som IT-direktør med mange års globaliseringserfaring i bagagen.

”I takt med at vi udruller vores globaliseringsstrategi, skal vi onboarde flere og flere folk og systemer i alle de lande, vi opererer og opkøber virksomheder i. Derfor skal vi sikre, at vi er compliant hele vejen rundt, og at vores medarbejdere opfører sig i overensstemmelse med reglerne. I BHJ ligger vi i den absolutte top, når det gælder forædlingen af biprodukter, men vi er ikke nødvendigvis de stærkeste på IT governance. Og fordi vi er gået fra en ren on-premise infrastruktur til hybride set-ups med cloudløsninger, så har vi brug for hjælp udefra,” fortæller Hardy Rusbjerg.

“Vi er for små til at have egen ekspertbistand, men vi er store nok til at have brug for den.”

Hardy Rusbjerg
IT-direktør, BHJ

Styrken i et godt IT-partnerskab

Og den hjælp henter BHJ i høj grad fra 2C Networks, som har leveret et Co-Managed Network & Security set-up baseret på teknologi fra Fortinet. Kernen i leverancen er det tætte samarbejde mellem de to parter, som hele tiden balancerer de IT-ressourcer, BHJ har til rådighed.

”2C Networks har opgraderet alt vores netværksudstyr som firewalls og switches m.m. og konsolideret hele vores Fortinet-stack, som de nu driver som en Co-Managed løsning.

Det betyder, at vi nu har et stort infrastruktur-setup med et relativt lille set-up af mennesker. Vi håndterer selv dele af det og føler på den måde, vi er i kontrol – og resten tager 2C Networks sig af.”

Ekstern konsulent med indsigt

Det kan være en udfordring at tiltrække dygtige IT-profiler til Sønderjylland. Men det løser BHJ i samarbejde med 2C Networks.

”En af deres folk sidder fast hos os en dag om ugen. Det fungerer rigtig godt, at vi har en spidskompetence helt tæt på vores IT og forretning, der kan komme med gode råd og anbefalinger, når vi har brug for det. Vi er for små til at have egen ekspertbistand, men vi er store nok til at have brug for den.”

Det er afgørende for BHJ at have adgang til fleksible IT-spidskompetencer. Men det handler også om et kulturelt match.

”Vi er i tråd med 2C Networks. De repræsenterer den ånd, vi tager leverandører ind i, og sammen har vi skabt en fælles tillid. De har et rigtig godt kendskab til vores virksomhed – ikke mindst vores kulturelle særtræk.

Vi er en sønderjysk virksomhed, baseret på lokale partnerskaber og folk, vi kender. Det er karakteristika, man som leverandør bare skal kunne tappe ind i. Hvis der pludselig er noget, der halter i vores IT-miljø, så kommer de fra 2C Networks og siger, at vi skal patche, eller hvad der nu lige kræves. Det handler om indsigt i vores forretning og indforståethed mellem os mennesker.”

Sikkerhed og muskler til mere vækst

De senere år har cybersikkerhed bevæget sig højt op på agendaen hos BHJ.

”For bare tre år siden talte vi om cybersecurity nærmest som et sideben til vores IT. Men fordi vores netværksinfrastruktur er kritisk, og trusselsbilledet hele tiden ændrer sig, er sikkerhed nu øverst på agendaen. Først og fremmest fordi vi ønsker at være gode til det, men selvfølgelig også fordi EU-lovgivningen og regeringsorganerne kræver det,” fortæller Hardy Rusbjerg.

BHJ står på tærsklen til endnu mere vækst. I et marked præget af stor volatilitet – med store udsving i råvarepriser, internationale konflikter og globale pandemier – er der gunstige muligheder for at købe stort ind. Hvis altså man har musklen til det.

”Den muskel har vi i BHJ. Men for at vi for alvor skal kunne rykke på den, skal vi have adgang til den teknologi, vi er så afhængige af,” forklarer Hardy Rusbjerg. ”Vi bevæger os i stor hastighed mod mere og mere cloud. Vi kommer i endnu højere grad til at have fokus på vores infrastruktur ift. myndighedskrav. Og samtidig sætter vi alt ind på at holde ’the bad guys’ ude af kælderen. Det skal 2C Networks også hjælpe os med i fremtiden.”

Kontakt os i dag

Skab klarhed i din IT-sikkerhed

Vi værdsætter langvarige partnerskaber baseret på tillid og kompetence. Hos 2C Networks leverer vi førsteklasses løsninger inden for IT/OT-netværk og Cybersecurity.

Kontakt os i dag for at opleve sikkerhed og tryghed gennem vores ekspertise.

+45 88 13 60 10

info@2cnetworks.dk

Information

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Helpdesk

Ledige stillinger

Servicevinduer

Afdelinger

2C Networks, Aarhus →

Jens Juuls Vej 42, 8260 Viby J

2C Networks, København →

Borupvang 3, 2750 Ballerup

© 2C Networks ApS 2023 - CVR: 32771521