Accelerér din IT-karriere

2C Academy

Vores talentprogram 2C Academy er en bærende søjle for vores succes.
Vi har skabt et miljø, hvor man kan accelerere fra nyuddannet kandidat til erfaren og værdiskabende netværks- og IT sikkerhedskonsulent på et år.

Lyder vores “karrierekanon” som noget for dig?
Send os en ansøgning.

Vi optager nye talenter pr. august 2024.

Cyber Security & Netværks-talenter søges

Har du talent, er du fagligt passioneret, og har du viljen til at lykkes i samspil med andre? Så vil vi gerne være den karrierekanon, der gør, at du over et 12 måneders forløb flytter dig lynhurtigt i retningen af at blive en skarp og dygtig netværks og IT-sikkerheds konsulent.

Hos 2C Networks har vi som del af vores vækststrategi etableret 2C Academy. Målet er at skabe et miljø, hvor vi ansætter nyuddannede talenter i rollen som juniorkonsulenter sideløbende med deltagelse i et målrettet udviklingsprogram baseret på både selvstudie af teori, undervisning, øvelser og labs.

Din rolle

Du bliver del af et entusiastisk og fagligt højt kvalificeret team med en udpræget ‘vi gør, vi kan, vi vil – kultur.’ Der er tale om en enestående mulighed for at ’fasttracke’ fagligt og menneskeligt – og med respekt for dine ønsker og behov. Du får i takt med din faglige udvikling en høj frihedsgrad og et voksende selvstændigt ansvar, men står på ingen måde alene. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere samt certificeringer er en afgørende faktor for vores fælles succes. Det forventes således, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling af 2C Networks og aktivt tager del i aktiviteter, der understøtter forretningen og kulturen.

Dit primære fokusområde udgør kernen i vores forretning – design, konfiguration, implementering, fejlsøgning og optimering af netværksløsninger hos vores kunder. Vi varetager derforuden mange IT-sikkerheds aktiviteter for vores kunder, både på projekt og drifts basis. Du vil over tid blive kundernes “go-to” person for alle typer netværks- og IT-sikkerheds opgaver og skal under sparring fra erfarne konsulenter tage ansvar/ejerskab af kundernes problemer og drive dem i mål.

 

 • Vores primære teknologier er routing/switching, wireless, netværks-sikkerhed og network management
 • Vores primære producent er Fortinet, men vi sætter en ære i at hjælpe kunderne med netop deres infrastruktur, herunder Cisco, HP/Aruba, Checkpoint, Palo Alto m.fl.
 • IT-sikkerheds teknologier SIEM og NAC
 • Automatisering, software-defined networking og software defined security spiller en voksende rolle

Din faglige profil

 • Relevant akademisk uddannelse
 • Let praktisk erfaring med konfiguration og drift af netværk samt med firewalls/sikkerhedsløsninger
 • Interesser for sikkerheds teknologier
 • Interesse i NetDevOps og SecDevOps diciplinerne
 • Generel software forståelse og flair for scripting er et plus
 • Bred teknisk forståelse og gode evner og vilje til at lære nye teknologier
 • Kommunikere flydende på engelsk i skrift og tale
 • Gode analytiske evner
 • Over tid vil egen bil være nødvendig i forhold til kundebesøg

Din menneskelige profil

Vi kigger efter talentet i den enkelte og værdsætter forskellighed. Vi er allerede en blandet flok af både introverte og ekstroverte typer – alle drevet af at lave fede løsninger til kunderne. Så det handler i høj grad om din motivation samt din evne til at trylle gode løsninger frem både individuelt og som del af et hold.

2C Networks tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som du kan blive en del af. Vi tilstræber at sammensætte en arbejdsdag, der matcher dine ambitioner og drømme.

Accelerér din IT-karriere

Send din ansøgning i dag

Vi starter et nyt “Talent Engagement program”-hold i januar 2024 med op til 10 Netværks- og Cybersecurity-talenter med henblik på optagelse i vores 2C Academy.

Det er muligt at søge om plads på academy-holdet allerede nu, men også ansøge om internship fra januar.

Send en motiveret ansøgning og skriv gerne et par linjer om, hvordan du tænker at bidrage til 2C Academy.

Send ansøgning og CV som PDF til job@2cnetworks.dk. Spørgsmål til processen rettes til Henrik Ballermann på +45 40 15 49 60. Vi glæder os til at høre fra dig.

+45 88 13 60 10

info@2cnetworks.dk

Information

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Helpdesk

Ledige stillinger

Servicevinduer

Afdelinger

2C Networks, Aarhus →

Jens Juuls Vej 42, 8260 Viby J

2C Networks, København →

Borupvang 3, 2750 Ballerup

© 2C Networks ApS 2023 - CVR: 32771521