+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

Fortinet Expert Partner

af | 12. maj 2021 | achievements

2C Networks har opnået den højeste partnerstatus hos Fortinet.
Takket være en utrættelig indsats og dedikation fra hele holdet hos 2C Networks, er vi nu Fortinet Expert Partner.

Udpegelsen som Fortinet-eksperter er forbeholdt dokumenterede Fortinet-løsningseksperter, der ikke kun demonstrerer konstant højt salg og leverance af hele spektret af Fortinets løsninger, men også har højt kvalificerede og certificerede Fortinet-eksperter, der er i stand til at styre de mest komplekse kundeimplementeringer.

 

Det betyder at vi nu er:

  • Danmarks mest certificerede Fortinet partner med 64 certificeringer
  • Danmarks eneste Expert Partner som både Integrator og MSSP
  • Danmarks eneste Expert Partner med specialiseringer indenfor både SD-WAN & Datacenter
  • Danmarks hurtigst voksende Fortinet partner nogensinde

Ud over løsningerne til vores kunder anvender vi også Fortinet teknologier og produkter som en central del af vores 2C Academy forløb. Hvor uddanner nye IT-sikkerheds og netværks konsulenter til gavn for vores kunder.

Netværk og IT-sikkerhed er en motorvej, der forbinder alt i en virksomhed. Men det er mennesker – ikke teknik – der får det hele til at køre.

 

Vi har de tekniske og menneskelige kompetencer til at hjælpe vores kunder med netværk og IT-sikkerhed, så de får klarhed og tryghed i en kompleks verden.

Mange andre har gode tekniske kompetencer. Vores vigtigste konkurrenceparameter er, at vi har fokus på det, der forbinder det hele – mennesker. Vi har en kultur, hvor ’fællesskab’ og ’vidensdeling’ er ord, der omsættes til handling hver eneste dag. Vi er ét team, der er drevet af at hjælpe vores kunder og hinanden. Vi sætter pris på spændvidden mellem erfaren ekspertise og unge kræfter, som vi blandt andet er heldige at få med på holdet gennem vores talentprogram 2C Academy.

Vi søger hele tiden efter nye kollegaer, som vil med på vores ambitiøse vækstrejse.

Har du også brug for eksperter til at rådgive, designe, implementere, drifte og vedligeholde jeres komplekse netværks- og sikkerhedsløsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak eller book et møde på +45 88 13 60 10.

#2CNetworks #Clarityinacomplexworld #FortinetExpertPartner #Network #Cybersecurity #Teamwork

Hvad er egentlig et godt password?

Hvad er egentlig et godt password?

I denne video fortæller vores konsulent Morten, hvad man bør gøre ift. passwords, og hvad man som bruger bør tænke over for at forbedre sin passwordsikkerhed. Der findes mange forskellige Password Manager – her er 5 forslag.   Lastpass 1Password Enpass Dashlane...

læs mere

Eneste Fortinet Expert Partner i Danmark

2C Networks er p.t. den eneste danske Expert Partner, både som Integrator & MSSP.
Det betyder, at vi kan levere alt indenfor Fortinets produktportefølge på præcis den måde, der passer vores kunder bedst.

2C Networks er SKI leverandør

Vi er leverandør på SKI-rammeaftale og kan levere løsninger og ydelser på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Thomas Tikjøb kontakt

Hør mulighederne

Har din virksomhed også brug for en kompetent samarbejdspartner inden for IT-Sikkerhed & IT-Netværk? Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

HER TÆNKTE JEG OGSÅ BILLEDE AF THOMAS OG EN LILE BESRIVELSE AF HVEM THOMAS ER.

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999

Dygtige konsulenter

Ud over at kunne benytte vores dygtige konsulenter på timebasis, når behovet opstår, er det muligt at have en konsulent fast hos jer både i korte og længere perioder.

Vores erfarne konsulenter tager ansvar og ejerskab på projektet og kan med deres store viden sikre, at du får den bedste IT-netværks & IT-sikkerheds-løsning, der passer til netop dit behov.

Vi sikrer, at opgaverne/projektet løses, vi holder dig fuldt informeret og vi sparer dig kostbar tid.

Den forkerte løsning kan hurtigt koste din virksomhed dyrt, så en dygtig konsulent kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.