Co-Managed Services

Cybersikkerhed handler om processer. Hos os bestemmer du selv, hvor mange af jeres processer, du vil overlade til os. Sammen finder vi den balance, som giver dig ro i maven samtidig med, at du bevarer kontrollen over jeres IT- og sikkerhedsmiljø.

Processer er en udfordring.

Co-Management er løsningen.

Det er ikke svært at installere en firewall. Det er processerne omkring firewallen, der giver grå hår i hovedet. Vi samarbejder med dig om at gøre det hele enkelt.

Ambitiøs infrastruktur med få ressourcer

Konfigurations-backups, patching, oprydning i firewall-regler, håndtering af alarmer. Alt sammen tidskrævende og videnstunge processer.

Løber du også panden mod muren, når du skal definere og drive jeres cybersikkerhedsprocesser? Fordi det er kompliceret, overvældende og kræver den nyeste viden på området. Fordi processerne er dynamiske og hele tiden skal følge udviklingen i jeres forretning. Fordi det er vanskeligt at få fat i de rigtige folk med de rigtige kompetencer. Og fordi det er endnu sværere at holde på dem.

”2C Networks har opgraderet alt vores netværksudstyr […]

og konsolideret hele vores Fortinet-stack, som de driver som en Co-Managed løsning. Det betyder, at vi nu har et stort infrastruktur-setup med et relativt lille set-up af mennesker. Vi håndterer selv dele af det og føler på den måde, vi er i kontrol – og resten tager 2C Networks sig af.”

Hardy Rusbjerg
IT-direktør, BHJ

Få styr på den daglige
IT-hygiejne

Det at opretholde en basal IT-hygiejne kan være en daglig udfordring. Kigger du fx regelmæssigt i jeres logs? Overvåger du jeres infrastruktur og reagerer prompte, når du finder noget, der ikke er, som det skal være?

Alle ved, man skal gøre det – alligevel er det de færreste, der får det gjort.

Men det kan vi gøre for jer.

 

Management – i dit tempo

Vi skruer på ’management’-knappen, indtil du føler dig tryg i den løsning, vi laver. Kernen i en co-managed løsning er, at vi samarbejder om hele jeres infrastruktur – på det niveau, som I ønsker.

Vi låser jer aldrig ude af jeres egne systemer, hvis I selv ønsker at have en finger med i driften, og I kommer aldrig til hovedløst at overgive kontrollen over jeres infrastruktur til os. I et co-managed samarbejde spiller I en vigtig rolle og kan hele tiden følge med i performance og status. Vi udfører bare alle de opgaver, I ikke selv har tid eller folk til at gøre selv. Og vi har de bedste folk, der kan passe på og optimere jeres infrastruktur.

Når kun det bedste er godt nok

Vores Co-Managed Network & Security Services består af en række best-in-class, best practice løsninger, som vi konstant overvåger og vedligeholder. På de områder, hvor I selv måtte mangle ressourcer og kompetencer, træder vi til. Du vælger, hvor meget eller hvor lidt I selv skal tage jer af. Resten ordner vi.

Et Co-Managed Network & Security set-up bliver skræddersyet til jeres behov – men bliver leveret som en standardløsning, så det er omkostningseffektivt at overvåge og vedligeholde.

Vi sætter barren højt og går ikke på kompromis, når vi leverer vores co-managed miljøer. Der skal være kvalitet og sammenhængskraft hele vejen igennem – både i det, I står for, og i det, vi leverer.

De førende teknologier

2C Networks Co-Managed Network & Security Services bygger på den mest moderne teknologi. Bl.a. er vi den førende af ganske få Fortinet Expert Partners i Danmark, og vores medarbejdere har de højeste Fortinet-certificeringer i ikke bare Danmark, men hele Europa.

Kontakt os i dag

Skab klarhed i dit IT-Netværk, OT-Netværk og Cyber Security set-up

Vi værdsætter langvarige partnerskaber baseret på tillid og kompetence. Hos 2C Networks leverer vi førsteklasses løsninger inden for IT-Netværk, OT-Netværk og Cyber Security.

+45 88 13 60 10

info@2cnetworks.dk

Information

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Helpdesk

Ledige stillinger

Servicevinduer

Afdelinger

2C Networks, Aarhus →

Jens Juuls Vej 42, 8260 Viby J

2C Networks, København →

Borupvang 3, 2750 Ballerup

© 2C Networks ApS 2023 - CVR: 32771521