Specialister i IT-Netværk, OT-Netværk og Cybersecurity

 Vi skaber klarhed i en kompleks verden

IT-Netværk, OT-Netværk og Cyber Security er en motorvej, der forbinder alt i en virksomhed. Men det er mennesker – ikke teknik – der far det hele til at køre.
Vi har de tekniske og menneskelige kompetencer til at hiælpe vores kunders, så de far klarhed og tryghed i en kompleks verden.

Et problem for vores kunder er en opgave for os

Vi er specialiseret i IT-Netværk, OT-Netværk og Cyber Security. Et felt vi kender dybt og bredt. Uanset om det er en enkel ændring eller et totalt nedbrud, er vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder konsulentydelser, salg af løsninger inden for netværk og IT-sikkerhed, samt managed services.

Vi forhandler en bred IT-portefølje i kraft af vores tætte samarbejde med Fortinet – en af de største globale leverandører af netværkssikkerhedsudstyr.

Kultur med mennesker i centrum

Mange andre har gode tekniske kompetencer. Vores vigtigste konkurrenceparameter er, at vi har fokus på det, der forbinder det hele – mennesker.

Fælleskab og vidensdeling

Vi har en kultur, hvor ’fællesskab’ og ’vidensdeling’ er ord, der omsættes til handling hver eneste dag. Vi er ét team, der er drevet af at hjælpe vores kunder og hinanden.

Vi sætter pris på spændvidden mellem erfaren ekspertise og unge kræfter, som vi blandt andet er heldige at få med på holdet gennem vores talentprogram 2C Academy.

Vi er der for vores kunder

Arbejdsglæden og holdånden forplanter sig ud i kundernes verden. Vi bidrager med en høj grad af kompetence og service, og deraf opstår langvarige samarbejde baseret på tillid. Relationen er altid vigtigere end ordren.

Det er ikke usædvanligt, at vores konsulenter bliver kaldt ”kollegaer” ude hos kunderne, og vi er ydmyge over at være deres ’trusted advisor’. Vi har disse relationer med god kemi, en rar omgangstone og en grundlæggende følelse af tryghed, fordi vi er der for vores kunder.

Det er for kundernes skyld, at vi er sat i verden.
En verden vi skaber klarhed over.

At samarbejde med os

IT-Netværk, OT-Netværk og  Cyber Security er forretningskritiske områder, hvor en tryg samarbejdsrelation er afgørende. Vores løsninger og produkter passer bedst til virksomheder med mere end 100 IT-brugere.

Vi er stolte af, at vores kunder betragter os som kompetente og stabile nøglepartnere, som de har god kemi med og tillid til. Vi har fokus på det, der forbinder det hele: mennesker.

Vores tilgang er funderet i en stærk faglighed, vi er grundige og arbejder lavpraktisk og dedikeret.

Det skaber struktur, sikrer fremdrift og ikke mindst tryghed for vores kunder.

Vores kunder har tryghed i

  • At de bliver hjulpet, når de har behov for det
  • At vi er fleksible, når de har brug for det
  • At vi er kompetente på vores felt
  • At vi overvåger deres systemer
  • At vores konsulenter kender deres systemer
  • At processen er transparent
  • At vi går den ekstra mil, når der er brug for det

Kontakt os i dag

Skab klarhed i din IT-sikkerhed

Vi værdsætter langvarige partnerskaber baseret på tillid og kompetence. Hos 2C Networks leverer vi førsteklasses løsninger inden for IT/OT-netværk og Cybersecurity.

Kontakt os i dag for at opleve sikkerhed og tryghed gennem vores ekspertise.

+45 88 13 60 10

info@2cnetworks.dk

Information

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Helpdesk

Ledige stillinger

Servicevinduer

Afdelinger

2C Networks, Aarhus →

Jens Juuls Vej 42, 8260 Viby J

2C Networks, København →

Borupvang 3, 2750 Ballerup

© 2C Networks ApS 2023 - CVR: 32771521