Skip to content

Sårbarhedsscanning​

Vores samarbejdspartnere

Tenable Nessus

Nummer #1 på markedet indenfor sårbarhedsscanning

I dag er Nessus betroet af mere end 30.000 organisationer verden over som en af de mest udbredte sikkerhedsteknologier på planeten – og den standard som alle ser efter for sårbarhedsvurdering.

Hvad er 2C Networks tilgang til sårbarhedsscanning?

Ekstern sårbarhedsscanning

Denne type sårbarhedsscanning foretages mod en virksomheds offentlige IP-adresser, og hos 2C Networks scanner vi vores kunder fra vores datacenter. Det er den mest vigtige type af sårbarhedsscanning, da den giver det samme billede som enhver anden person med internetadgang nemt kan få. Altså, hvis man finder sårbarheder her, så finder angriberne dem også!
Derfor er denne type af sårbarhedsscanning meget vigtig at få gang i.

Vi anbefaler en ekstern sårbarhedsscanning minimum 1 gang om måneden.
 

Intern sårbarhedsscanning

Basalt set er denne type sårbarhedsscanning egentlig fuldstændig lig den eksterne. Den store forskel er at det ikke foretages udefra, men i stedet fra positioner inde på virksomhedens interne netværk, mod interne IP-adresser. På denne måde identificeres sårbarheder på enheder der ikke kan tilgås eksternt.
Resultatet gør det i sidste ende sværere for eventuelle hackere at sprede sig, i de situationer hvor de får skaffet sig adgang til indersiden af virksomhedens netværk.

Vi anbefaler en intern sårbarhedsscanning minimum 2 gange om året.

Skal vi kontakte dig?

Book et møde i dag og hør om dine muligheder

Thomas Tikjøb

Thomas Tikjøb

Sales Manager

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999