+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

System Engineers

til både Aarhus og København

 

System Engineers

til både Aarhus og København

 

 

2C Networks oplever sund stabil vækst og søger derfor System Engineers til kontoret i Aarhus og til vores nye kontor i København. Det handler om at rådgive kunderne om udviklingen af deres IT/OT-network & Cyber Security, ikke ’bare’ som konsulent, men i rollen som deres trusted advisor.

Din rolle

Du bliver del af et entusiastisk og fagligt højt kvalificeret team med en udpræget ‘vi gør, vi kan, vi vil – kultur’ og får med reference til konsulentchefen en helt central rolle i organisationen. Der er tale om en enestående mulighed for at sætte sit aftryk på en virksomhed i vækst – både i forhold til koncepter, ydelser og virksomhedskultur. Du får en høj frihedsgrad og et stort selvstændigt ansvar, men står på ingen måde alene. Vidensdeling blandt konsulenter og andre medarbejdere er en afgørende faktor for vores fælles succes. Det forventes således, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling af 2C Networks og aktivt tager del i aktiviteter, der understøtter forretningen og kulturen.

Dit primære fokusområde udgør kernen i vores forretning – design, konfiguration, implementering, fejlsøgning og optimering af netværksløsninger hos vores kunder. Du bliver kundernes “go-to” person for alle typer netværksopgaver og skal selvstændigt tage ansvar/ejerskab af kundernes problemer og drive dem i mål. Du varetager tekniske statusmøder, teknisk opfølgning og bidrager som specialist og ekstra ressource i spidsbelastningsperioder. Du bliver garant for den højest mulige kvalitet i leverancen af konsulentydelser til kunderne.

 • Vores fokusområde er IT/OT-netværk & Cyber Security.
 • Vores primære producent er Fortinet og Arista, men vi sætter en ære i at hjælpe kunderne med netop deres infrastruktur, herunder Cisco, HP/Aruba, Checkpoint, Palo Alto m.fl.

Din profil

 • Relevant akademisk uddannelse + kompetencer på Cisco CCNP niveau
 • Stabilt erhvervsforløb med gerne mindst 3-5 års erfaring med lignende tekniske opgaver –
  enten som netværkskonsulent eller som intern netværksansvarlig i en IT-afdeling i en større virksomhed.
 • Solid dokumenteret praktisk erfaring med konfiguration og drift af netværk
 • Erfaring med firewalls/sikkerhedsløsninger
 • Bred teknisk forståelse og gode evner og vilje til at lære nye teknologier
 • Kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk i skrift og tale
 • Gode analytiske evner
 • Egen bil til rådighed for kørsel til kunder

Vi kigger efter talentet i den enkelte og værdsætter forskellighed. Vi er allerede en blandet flok af både introverte og ekstroverte typer – alle drevet af at lave fede løsninger til kunderne.
Så det handler i høj grad om din motivation samt din evne til at trylle gode løsninger frem både individuelt og som del af et hold.

2C Networks tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som du kan blive en del af. Vi tilstræber at sammensætte en arbejdsdag, der matcher dine ambitioner og drømme.

Next step

Send ansøgning og cv til job@2cnetworks.dk markeret ” System Engineer”.
Ønsket opstart er snarest muligt og vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte konsulentchef Henrik Ballermann på telefon 40 15 49 60.

2C Networks benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

2C Networks ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

 

Om 2C Networks

Vi er specialister i IT/OT-netværk & Cyber Security. Et felt vi kender dybt og bredt. Selvom teknologien er kompleks,er vi nemme at arbejde sammen med. Vores mantra er ”Clarity in a complex world”.

Netværket er en motorvej, der forbinder alt i en virksomhed, men det er kombinationen af mennesker, processer og teknik der får det hele til at køre. Med vores dybe kompetencer indenfor Cyber Security skaber vi sikre og stabile løsninger

Indenfor Netværk & Cyber Security tilbyder vi konsulentydelser, salg af løsninger samt Managed Services.

Vores vigtigste konkurrenceparameter er, at vi har fokus på det, der forbinder det hele – mennesker. Vi har en kultur, hvor ’fællesskab’ og ’vidensdeling’ er ord, der omsættes til handling hver eneste dag. Vi er ét team, der er drevet af at hjælpe vores kunder og hinanden. Vi sætter pris på spændvidden mellem erfaren ekspertise og unge kræfter.

Vi er den største og mest specialiserede Fortinet partner i Danmark.

Vi har i dag 20 ansatte + 7 interns, og har kontorer i Aarhus og København.

Læs mere på https://2cnetworks.dk

Andre ledige stillinger

Sales Manager
IT/OT Network & Cyber Security

2C Networks søger en erfaren og dynamisk Sales Manager, der skal åbne døren til nye spændende forretningsforbindelser med salg af løsninger indenfor IT/OT-network & Cyber Security – primært indenfor Fortinets produktportefølje.

Bliv en del af teamet