+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

SSL Inspection – Hvorfor er det så vigtig at implementere på dit netværk?

af | 19. maj 2020 | Uncategorized

I denne video, vil vores konsulent Stanislava demonstrere, hvorfor det er vigtigt at lave implementere SSL Inspection på dit netværk.

Forudsætninger for SSL Inspection:

Next Generation Firewall:
Vi anbefaler  Fortigates

Layer 7 feature abonnement:
Hos Fortinet kan der med fordel vælges UTP bundle som indholder alt det der er brug for

Skal vi tage en dialog om SSL Inspection, eller andre Layer 7 features på en NGFW.

Fortinet Expert Partner

Fortinet Expert Partner

2C Networks har opnået den højeste partnerstatus hos Fortinet.Takket være en utrættelig indsats og dedikation fra hele holdet hos 2C Networks, er vi nu Fortinet Expert Partner. Udpegelsen som Fortinet-eksperter er forbeholdt dokumenterede Fortinet-løsningseksperter,...

læs mere
Hvad er egentlig et godt password?

Hvad er egentlig et godt password?

I denne video fortæller vores konsulent Morten, hvad man bør gøre ift. passwords, og hvad man som bruger bør tænke over for at forbedre sin passwordsikkerhed. Der findes mange forskellige Password Manager – her er 5 forslag.   Lastpass 1Password Enpass Dashlane...

læs mere

Eneste Fortinet Expert Partner i Danmark

2C Networks er p.t. den eneste danske Expert Partner, både som Integrator & MSSP.
Det betyder, at vi kan levere alt indenfor Fortinets produktportefølge på præcis den måde, der passer vores kunder bedst.

2C Networks er SKI leverandør

Vi er leverandør på SKI-rammeaftale og kan levere løsninger og ydelser på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Thomas Tikjøb kontakt

Hør mulighederne

Har din virksomhed også brug for en kompetent samarbejdspartner inden for IT-Sikkerhed & IT-Netværk? Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

HER TÆNKTE JEG OGSÅ BILLEDE AF THOMAS OG EN LILE BESRIVELSE AF HVEM THOMAS ER.

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999

Dygtige konsulenter

Ud over at kunne benytte vores dygtige konsulenter på timebasis, når behovet opstår, er det muligt at have en konsulent fast hos jer både i korte og længere perioder.

Vores erfarne konsulenter tager ansvar og ejerskab på projektet og kan med deres store viden sikre, at du får den bedste IT-netværks & IT-sikkerheds-løsning, der passer til netop dit behov.

Vi sikrer, at opgaverne/projektet løses, vi holder dig fuldt informeret og vi sparer dig kostbar tid.

Den forkerte løsning kan hurtigt koste din virksomhed dyrt, så en dygtig konsulent kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.