Skip to content

Vores services

Smalt fokus - bredt kendskab

Løsnings Salg

Vi sælger løsninger fra Fortinet & Cisco som begge er Leaders i Gartner Magic Quadrant

Løsnings Salg

Lad os tage en dialog om hvilken løsning vil være den rigtige for jer indenfor: Network Security, Secure Access, Multi-Cloud Security, Application Security, Operational Technology (OT) eller Endpoint and Device Protection

Se mere

Drift Services

Løbende vedligeholdelse og fastholdelse af et højt IT sikkerhedsniveau er både tidskrævende og kompliceret. Derfor kan det ofte betale sig, at lade 2C Networks til at tage opgaven med at drive dette for jer på udvalgte dele.

Drift Services

Vi har nøje udvalgt hvilke produkter vi benytter til vores drift Services, på baggrund af internationale standarder udarbejdet af Gartner Institute.

Se mere
  • Drift problemer ?

    Er der drifts problemer kan vi tage hånd om fejlsøgningen og få tingene tilbage på sporet. Vi kan hjælpe jer i alle faser af netværkets lifecycle, fra design og implementering til drift og optimering.

  • Skal der udvides eller installeres nyt ?

    Skal der udvides og installeres nyt, kan vi hjælpe med det korrekte setup og den praktiske idriftsættelse. Vores erfarne konsulenter tager ansvaret og ejerskab og kan med deres store viden sikre, at du får den bedste IT-netværks & IT-sikkerheds-løsning, der passer til netop dit behov.

  • Dygtige konsulenter !

    Vi sikrer at opgaverne/projektet løses, holder dig fuldt informeret og fjerner dit behov for at bruge unødig tid. Den forkerte løsning kan hurtigt koste din virksomhed dyrt, så en dygtig konsulent kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.