+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

SecOps Tech Lead 
IT/OT-network & Cyber Security

 

SecOps Tech Lead 
IT/OT-network & Cyber Security

 

Er du en passioneret person med stor interesse for netværk og cybersecurity. Kan du se en fremtid hvor du er personaleleder. Har du du interessen for at påvirke den strategiske og operationelle retning for en ung og vækstorienteret virksomhed? Har du vilje og lyst til at arbejde med drift og udvikling af IT-infrastruktur? Vil du gerne være kundernes trusted advisor når deres forretnings-behov skal omsættes til tekniske løsninger?

Hvis du kan svare ja til nogen af ovenstående, så har vi den rette stillingen til dig ...

Din rolle

Vores operationelle platformsdrift, som er grundlaget for vores Managed Services indenfor netværk- og cybersecurity løsninger skal gøres klar til at omfavne fremtiden. Vi søger derfor en Teknisk lead til vores SecOps team.

Du får stor indflydelse på valg af teknologi platforme og udvikling af nye services til vores kunder, og du bliver ansvarlig for scoping, design, implementering og driftsrutiner af den operationelle platform.  

En vigtig del af dit job er at være mentor og sparringspartner for dine kolleger omkring SecOps. Samtidig vil dig dagligdag være præget af tæt samarbejde med 2C Networks’ ledelse og tekniske specialister.

Dit arbejde defineres af vores fælles ambition om at give vores kunder en stabil it-infrastruktur der er sikret mod cyberangreb.

Vi agerer netværk- og it-sikkerhedsafdelingen for mange af vores kunder og vores SecOps team er kernen i denne service. Et SecOps team du skal være tech lead for.

2C Networks er en virksomhed baseret på at skabe værdi for vores kunder gennem samarbejde, vilje til at skabe resultater samt et højt fagligt niveau.

Din profil

Du har en relevant uddannelse, måske nogle års erfaring fra en lignende stilling, og du har en bred velfunderet teknisk erfaring. Du brænder for at levere værdi til kunder gennem et effektivt samspil mellem teknologi, processer og mennesker og du har analytisk sans. Du ved at operationel stabilitet er grundlaget for den værdi vi leverer til vores kunder, og du har konstant et øje på at optimere og automatisere arbejdsprocesser.

Vi forventer at du har faglig indsigt i og forståelse for flere af følgende metoder/teknologier/områder:

 • Flere cybersecurity discipliner
 • Log Management og hændelseshåndtering af både netværks- og it-sikkerhedshændelser
 • Threat hunting
 • Infrastructure hardening
 • Automatisering baseret på Scripting og API integrationer
 • Tuning både med henblik på minimering af falske-positive og generel platformsydelse
 • Identity Management og GDPR
 • Analyse, Rapportering og BI
 • Drift og udvikling af IT-infrastuktur: virtualisering, servere, netværk, WiFi, storage, backup, cloud løsninger m.m.

Vigtigst af alt skal du kunne genkende dig selv med følgende personlige egenskaber:

 • Du er motiveret og struktureret
 • Du er modig og villig til at tage ansvar
 • Du har masser af energi og vilje til at gøre en forskel
 • Du kan tænke strategisk og omsætte dette til operationel handling
 • Du har lederegenskaber, og kan motivere dine kolleger
 • Du er en planlægger, der kan prioritere og levere løsninger.

2C Networks tilbyder

2C Networks er en vækstorienteret virksomhed med en ”startup” kultur. Vi er specialister i netværk og cybersecurity. Med vores budskab om ”Clarity in a Complex World” er vi drevet af at gøre det enkelt for vores kunder at etablere og drive en robust og sikker netværksplatform for it-services.

Next step

Send ansøgning og cv til job@2cnetworks.dk markeret ” SecOps Tech Lead”.
Ønsket opstart er snarest muligt og vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Head of Consulting Henrik Ballermann på telefon 40 15 49 60.

2C Networks benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

2C Networks ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om 2C Networks

Vi er specialister i IT/OT-netværk & Cyber Security. Et felt vi kender dybt og bredt. Selvom teknologien er kompleks,er vi nemme at arbejde sammen med. Vores mantra er ”Clarity in a complex world”.

Netværket er en motorvej, der forbinder alt i en virksomhed, men det er kombinationen af mennesker, processer og teknik der får det hele til at køre. Med vores dybe kompetencer indenfor Cyber Security skaber vi sikre og stabile løsninger

Indenfor Netværk & Cyber Security tilbyder vi konsulentydelser, salg af løsninger samt Managed Services.

Vores vigtigste konkurrenceparameter er, at vi har fokus på det, der forbinder det hele – mennesker. Vi har en kultur, hvor ’fællesskab’ og ’vidensdeling’ er ord, der omsættes til handling hver eneste dag. Vi er ét team, der er drevet af at hjælpe vores kunder og hinanden. Vi sætter pris på spændvidden mellem erfaren ekspertise og unge kræfter.

Vi er den største og mest specialiserede Fortinet partner i Danmark.

Vi har i dag 20 ansatte + 7 interns, og har kontorer i Aarhus og København.

Læs mere på https://2cnetworks.dk

Andre ledige stillinger

Sales Manager
IT/OT Network & Cyber Security

2C Networks søger en erfaren og dynamisk Sales Manager, der skal åbne døren til nye spændende forretningsforbindelser med salg af løsninger indenfor IT/OT-network & Cyber Security – primært indenfor Fortinets produktportefølje.

System Engineers
Aarhus & København

2C Networks oplever sund stabil vækst og søger derfor System Engineers til kontoret i Aarhus og til vores nye kontor i København. Det handler om at rådgive kunderne om udviklingen af deres IT/OT-network & Cyber Security, ikke ’bare’ som konsulent, men i rollen som deres trusted advisor.

Bliv en del af teamet