Clarity in a complex world

Solutions Sales

Vi sælger løsninger inden for IT-Netværk, OT-Netværk & Cyber Security fra håndplukkede teknologipartnere. Vores netværkskonsulenter leverer ikke bare et stykke hardware, men sammensætter løsninger, der understøtter dine forretningsmål og skaber reel værdi for din virksomhed.

Solutions Sales dækker over meget mere end en hardware eller software-leverance. Hos 2C Networks sætter vi os ind i din forretning: Hvilken strategi arbejder I efter? Hvad er jeres forretningsmål? Hvordan opererer jeres organisation? Hvilke kompetencer og ressourcer har I til selv at drive jeres infrastruktur?

Når vi kender jeres udgangspunkt, kan vi foreslå jer den rigtige løsning med de rigtige komponenter. En løsning, der ikke bare lukker nogle huller i dag, men som løfter jer ind i fremtiden på en sikker og effektiv måde.

I 2C Networks Solutions Sales leverer vi løsninger, der dækker præcist de dele af jeres infrastrukturelle værdikæde, I ønsker:

Advisory

Technology choice

Implementation

Operations

Monitoring

Optimization

Udvalgte referencer

Her kan du se et udvalg af virksomheder, som vi har leveret Solution Sales til:

Teknologisk Rådgivning og Co-Managed Services

Med mange års erfaring i vores IT, OT og Cyber Security bagage kender vi hele spektret af tekniske og organisatoriske muligheder og faldgruber og kan rådgive jer optimalt. Vi tager hensyn til lige netop jeres situation (jeres modenhed, jeres ressourcer og jeres mål) og kan komponere løsninger, der opfylder jeres specifikke behov.

Fordi vi samarbejder med de førende teknologileverandører i markedet og ligger helt fremme i førerfeltet, når det gælder cerficeringer, har vi det ideelle udgangspunkt for at vejlede jer ud i teknologiens verden. Vi er kendt som et Fortinet Power House, som huser de ypperste eksperter og specialister inden for netværk og sikkerhed. Vi bygger best practice løsninger, som implementerer hurtigt og effektivt. Og altid til den bedste pris.

Løsningerne leverer vi med den dosis af drift, som I ønsker. I kan selv drive det, I har mod på og ressourcer til – og resten tager vi os af. Det kalder vi også Co-Managed Service. Vi overvåger jeres infrastruktur 24/7/365 og sørger for, at den hele tiden er trimmet og up-to-date.

Mogens Rasmussen

Sales Manager

mra@2cnetworks.dk

+45 42 66 77 37

Nico Colijn

Sales Manager

Thomas Tikjøb

Partner, Head of Sales

thomas@2cnetworks.dk

”Vi er ambitiøse på kundernes vegne. Vi anbefaler, bygger og implementerer altid løsningerne i respekt for den enkelte virksomheds strategi, organisation og mål. Relationerne til vores kunder er langvarige, og vi er glade for, at virksomhederne på den måde stoler på os og overlader deres kritiske aktiver og infrastruktur i hænderne på os.”

Salgsteamet, 2C Networks

Kontakt os i dag

Skab klarhed i dit IT-Netværk, OT-Netværk og Cyber Security set-up

Vi værdsætter langvarige partnerskaber baseret på tillid og kompetence. Hos 2C Networks leverer vi førsteklasses løsninger inden for IT-Netværk, OT-Netværk og Cyber Security.

+45 88 13 60 10

info@2cnetworks.dk

Information

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Helpdesk

Ledige stillinger

Servicevinduer

Afdelinger

2C Networks, Aarhus →

Jens Juuls Vej 42, 8260 Viby J

2C Networks, København →

Borupvang 3, 2750 Ballerup

© 2C Networks ApS 2023 - CVR: 32771521