+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

Sales Manager
IT/OT-network & Cyber Security

 

Sales Manager
IT/OT-network & Cyber Security

 

2C Networks søger en erfaren og dynamisk Sales Manager, der skal åbne døren til nye spændende forretningsforbindelser med salg af løsninger indenfor IT/OT-network & Cyber Security – primært indenfor Fortinets produktportefølje.

Arbejder du i dag som resultatorienteret Key Account Manager, og er du god til at skabe kunderelationer? Brænder du for salg af strategiske og tekniske løsninger, der adresserer kundernes udfordringer?
Er du skarp til at fremhæve værdien af en investering i kundernes forretning og til at få salget i hus? Drømmer du om at arbejde i et miljø fri for silo-tænkning og lange beslutningsprocesser?

Så læs videre …

Din rolle

Du bliver del af et entusiastisk og fagligt højt kvalificeret team med en udpræget ‘vi gør, vi kan, vi vil-kultur’. Du skal i sparring med virksomhedens Head of Sales og med base fra kontoret i Aarhus være med til at skabe synlige resultater og vækst. Det er salg til større virksomheder bredt fordelt i primært Jylland og på Fyn? Der er tale om en stilling med et enestående fagligt udviklingspotentiale.

Du skal være proaktiv i forhold til at skabe en masse newbizz, men skal også være synlig og garant for løbende sparring i forhold til eksisterende kunder. Vi fungerer som et hold hos 2C Networks, og du skal i samspil med virksomhedens øvrige medarbejdere yde en fælles og unik indsats med præsentation og rådgivning af tekniske løsninger på højt niveau.

Du holder dig selvfølgelig løbende opdateret omkring produkter og ydelser og deltager i udviklingen af nye koncepter og salgs- og marketingtiltag. Du vil foruden opsøgende salg få en bred vifte af salgsrelaterede opgaver med fokus på at servicere vores mange loyale kunder.

Har du magiske evner indenfor andet end salg, så krydrer vi gerne din arbejdsuge med et par timers fokus på eksempelvis marketingopgaver eller grafisk arbejde. Salg vil dog udgøre mindst 90% af dit fokus!

Din profil

Du har et godt selvstændigt drive og er udadvendt i mødet med kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Du motiveres af at skabe resultater og af at nå dine og fælles mål. Du er lyttende, troværdig og er en type, der holder det, du lover. Du inspirerer og motiverer andre omkring dig og har generelt gode ’people skills’.

  • Relevant uddannelse + generel viden fra IT-branchen
  • Erfaring med salg af network & Cyber Security-løsninger er et ønske
  • Erfaring med salg af Fortinets produktportefølje er et ønske, men ikke et krav
  • Kommunikerer flydende på dansk i skrift og tale og godt på engelsk
  • Gode analytiske evner
  • Egen bil til rådighed for kørsel til kunder
  • Max en times kørsel til Aarhus

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du er motiveret og kan genkende dig selv i ovenstående. Vi har den umiddelbare holdning til salg, at det handler om at hjælpe! Fortæl os gerne i din ansøgning om dit ’salgsmantra’ og om din måde at få salget i hus.

2C Networks tilbyder

En spændende og udfordrende fuldtidsstilling i en virksomhed med stor vækst og en stærk iværksætterånd, der adskiller os fra mange af vores konkurrenter. Kulturen skaber rammer for nytænkning og mulighed for at omsætte ideer til handling. Du får hos os mulighed for at præge måden, som vi arbejder på.

Next step

Send ansøgning og cv til job@2cnetworks.dk markeret ”Sales Manager”.
Ønsket opstart er snarest muligt og vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Head of Sales Thomas Tikjøb på telefon 60 111 999.

2C Networks benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

2C Networks ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om 2C Networks

Vi er specialister i IT/OT-netværk & Cyber Security. Et felt vi kender dybt og bredt. Selvom teknologien er kompleks,er vi nemme at arbejde sammen med. Vores mantra er ”Clarity in a complex world”.

Netværket er en motorvej, der forbinder alt i en virksomhed, men det er kombinationen af mennesker, processer og teknik der får det hele til at køre. Med vores dybe kompetencer indenfor Cyber Security skaber vi sikre og stabile løsninger

Indenfor Netværk & Cyber Security tilbyder vi konsulentydelser, salg af løsninger samt Managed Services.

Vores vigtigste konkurrenceparameter er, at vi har fokus på det, der forbinder det hele – mennesker. Vi har en kultur, hvor ’fællesskab’ og ’vidensdeling’ er ord, der omsættes til handling hver eneste dag. Vi er ét team, der er drevet af at hjælpe vores kunder og hinanden. Vi sætter pris på spændvidden mellem erfaren ekspertise og unge kræfter.

Vi er den største og mest specialiserede Fortinet partner i Danmark.

Vi har i dag 20 ansatte + 7 interns, og har kontorer i Aarhus og København.

Læs mere på https://2cnetworks.dk

Andre ledige stillinger

System Engineers
til både Aarhus og København

2C Networks oplever sund stabil vækst og søger derfor System Engineers til kontoret i Aarhus og til vores nye kontor i København. Det handler om at rådgive kunderne om udviklingen af deres IT/OT-network & Cyber Security, ikke ’bare’ som konsulent, men i rollen som deres trusted advisor.

 

Bliv en del af teamet