Skip to content

Cookie- og privatlivspolitik hos 2C Networks

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Adwords

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt evolution.as. Du kan fravælge “remarketing” og adfærdsbetingede reklamer her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/
Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Facebook Ads (reklamer)

Websitet bruger cookies fra Facebook til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt 2cnetworks.dk. Du har selv indflydelse på, hvilke reklamer, som du vil se på Facebook, og du kan bruge dette link til justere dine annonceindstillinger:
https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

LinkedIn Ads: 

Websitet bruger cookies fra LinkedIn til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt evolution360.dk.
Du har selv indflydelse på, hvilke reklamer, som du vil se på LinkedIn, og du kan bruge dette link til justere dine annonceindstillinger:
https://www.linkedin.com/psettings/enhanced-advertising

Evolution360: (Powered by Google Analytics)

Websitet abonnere på virksomhedsinformation via evolution360
Vi modtager detaljerede virksomhedsinformationer herunder, adresse, branche, antal ansatte og web-adresse

Vi har adgang til offentlige virksomhedsprofiler.

Webleads B2B, SEO, teknisk siteanalyse, avanceret effektmåling, sociale medier, formularregistreringer, intuitive rapporter o.lign.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Henvendelser fra websitet

Når du sender en forespørgsel fra websiten – f.eks. fra en kontaktformular – registrerer vi dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.
Oplysningerne anvendes for at kunne behandle din henvendelse på bedste vis.
Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i 2C Networks systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos 2C Networks har adgang til oplysningerne.

Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig 2C Networks nyhedsbrev, registreres følgende oplysninger: navn, firma og e-mailadresse.

Ved at tilmelde dig 2C Networks nyhedsbrev, giver du 2C Networks samtykke til at behandle dine personoplysninger, herunder dit navn, din e-mail, samt yderligere oplysninger i henhold til gældende lovgivning, og alene med de formål at modtage nyhedsbrev og markedsføringsmateriale.
Oplysningerne, du afgiver (navn, firmanavn og e-mailadresse) registreres i 2C Networks systemer – herunder vores CRM-system og vores system til udsendelse af nyhedsbreve.

Medarbejdere hos 2C Networks har adgang til oplysningerne.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet igen.

Tilmelding til seminarer og events

Når du tilmelder dig seminarer og andre events, registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Vi skal blandt andet bruge oplysningerne til at planlægge seminaret og kende det nøjagtige antal deltagere. Oplysningerne vil desuden blive anvendt til opfølgning på det pågældende seminar, hvis vi fx vil udsende evalueringer og materialer fra seminaret.
Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i 2C Networks systemer – herunder vores CRM-system.
Medarbejdere hos 2C Networks har adgang til oplysningerne.
Når du har tilmeldt dig et seminar eller en anden event hos 2C Networks, accepterer du samtidig at billeder fra seminaret eller eventen kan blive anvendt til markedsføring af 2C Networks på bl.a. sociale medier.
Oplysninger om navn og virksomhed kan blive delt med de øvrige deltagere på seminaret. 

Download af materialer

Når du downloader materialer – fx e-bøger – registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed og din e-mailadresse.
Vi bruger oplysningerne til markedsføring af 2C Networks ydelser i det omfang, du giver tilladelse hertil.
Oplysningerne (navn, firmanavn og e-mailadresse) registreres i 2C Networks systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos 2C Networks har adgang til oplysningerne.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@2cnetworks.dk. 
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

2C Networks ApS
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V
CVR: 32771521

Telefon: 88136010
Email: info@2cnetworks.dk

Sidst opdateret d. 17. februar 2020