Skip to content

Seneste nyheder

Vi har fokus på udviklingen. 

Vi holder jer opdateret generelt på branchen, og hvilke trusler, der er fokus på samt værktøjer der kan komme dem til livs.

Her vil løbende blive opdateret med billeder, tekst og video.

Remote adgang til virksomheden // Hjemmearbejdspladser

Danmark står pt i en meget speciel situation. I 2C Networks følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger, og arbejder naturligvis hjemmefra. Vi stiller gerne vores konsulenter til rådighed for sikring af velfungerende remote adgang for jeres medarbejdere Den nuværende situation fortsætter sandsynligvis i et stykke tid. Derfor stiller vi også vores overvågningsfaciliteter til rådighed for løbende monitorering og kontrol af remote adgang. Ovenstående er helt gratis.

Fysisk netværksangreb og hvordan man beskytter sig mod det

I denne video, vil vores konsulent Morten demonstrerer, hvor lidt der skal til, for at få uhindret adgang til en virksomheds netværk (på indersiden)

Advanced Partner – Integrator

D. 17. juli 2019 kunne 2C Networks offentliggøre, at efter kort tid på det danske marked, har opnået status som Gold Partner hos Fortinet.  Dette partnerskab har nu skiftet navn til Advanced Partner - Integrator, som led i Fortinets arbejde med at forbedre partner-programmet.

Årets første whitehat hacker event afholdt

Årets første whitehat hacker event afholdt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om den seneste udvikling og vores kommende events.

Skal vi kontakte dig?