2C Networks har opnået den højeste partnerstatus hos Fortinet.
Takket være en utrættelig indsats og dedikation fra hele holdet hos 2C Networks, er vi nu Fortinet Expert Partner.

Udpegelsen som Fortinet-eksperter er forbeholdt dokumenterede Fortinet-løsningseksperter, der ikke kun demonstrerer konstant højt salg og leverance af hele spektret af Fortinets løsninger, men også har højt kvalificerede og certificerede Fortinet-eksperter, der er i stand til at styre de mest komplekse kundeimplementeringer.

Det betyder at vi nu er:

  • Danmarks mest certificerede Fortinet partner med 64 certificeringer
  • Danmarks eneste Expert Partner som både Integrator og MSSP
  • Danmarks eneste Expert Partner med specialiseringer indenfor både SD-WAN & Datacenter
  • Danmarks hurtigst voksende Fortinet partner nogensinde

Ud over løsningerne til vores kunder anvender vi også Fortinet teknologier og produkter som en central del af vores 2C Academy forløb. Hvor uddanner nye IT-sikkerheds og netværks konsulenter til gavn for vores kunder.

Netværk og IT-sikkerhed er en motorvej, der forbinder alt i en virksomhed. Men det er mennesker – ikke teknik – der får det hele til at køre.

 

Vi har de tekniske og menneskelige kompetencer til at hjælpe vores kunder med netværk og IT-sikkerhed, så de får klarhed og tryghed i en kompleks verden.

Mange andre har gode tekniske kompetencer. Vores vigtigste konkurrenceparameter er, at vi har fokus på det, der forbinder det hele – mennesker. Vi har en kultur, hvor ’fællesskab’ og ’vidensdeling’ er ord, der omsættes til handling hver eneste dag. Vi er ét team, der er drevet af at hjælpe vores kunder og hinanden. Vi sætter pris på spændvidden mellem erfaren ekspertise og unge kræfter, som vi blandt andet er heldige at få med på holdet gennem vores talentprogram 2C Academy.

Vi søger hele tiden efter nye kollegaer, som vil med på vores ambitiøse vækstrejse.

Har du også brug for eksperter til at rådgive, designe, implementere, drifte og vedligeholde jeres komplekse netværks- og sikkerhedsløsninger, så kontakt os for en uforpligtende snak eller book et møde på +45 88 13 60 10.

#2CNetworks #Clarityinacomplexworld #FortinetExpertPartner #Network #Cybersecurity #Teamwork