Skip to content

Network Access Control

Hvad er koblet til dit netværk ?
&
hvad har udstyret adgang til ?

Med en en Network Access Control (NAC) løsning får I både indsigt i, hvad der bliver tilsluttet jeres netværk, og mulighed for automatisk at afvise uautoriseret udstyr, så det ikke får adgang til jeres netværk/systemer.

I ved der bliver koblet alt muligt til jeres netværk som ikke er godkendt – > Og det hjælper desværre ikke at sige at man ikke må…

  • Det er både en stor IT-sikkerhedsrisiko og et driftsproblem.
  • Det øger risikoen for at uautoriseret adgang og inficering med vira m.m.
  • Samtidig skaber ”fremmed udstyr” ofte driftsproblemer fordi det forstyrrer eksisterende og godkendt udstyr.

Uden en NAC-løsning har I ikke mulighed for at holde øje med, hvad der bliver tilsluttet jeres netværk eller mulighed for at afvise uautoriseret udstyr.

Hvis I køber en Network Access Control (NAC) løsning får I både indsigt i, hvad der bliver tilsluttet jeres netværk, og mulighed for automatisk at afvise uautoriseret udstyr, så det ikke får adgang til jeres netværk/systemer.

Vil du også have styr på hvad der er koblet til dit netværk – og automatisk bestemme hvem der må have adgang til hvad (eller om man overhovedet må få adgang)

Forenkler og automatiserer netværksadgang med policy-baserede handlinger, der underretter brugere / administratorer om sikkerhedsproblemer og begrænser / blokerer / karantæner enheder, der ikke er godkendte eller compliant.

Skal vi kontakte dig?