Når evnen til at samarbejde gør dig til en af de bedste Fortinet-eksperter i Europa.

Jeg ved godt at mine kollegaer i 2C Networks er dygtige. Jeg oplever det selv dagligt, og får det ofte bekræftet af kunder og kollegaer.

Men for nyligt blev det fornemste vis illustreret at de er dygtige på mere end en måde. Og måske er det den afgørende forskel.

Før sommerferien deltog to af vores System Engineers 🤓, Piotr Wrzecionowski og Morten Holm Christensen i “hashtagFortinet Ultimate Fabric Challenge” i Madrid. Det er en konkurrence, hvor Fortinet-specialister fra hele Europa dyster om at løse komplekse, tekniske problemstillinger. Piotr og Morten var først med i en af de indledende kvalifikationsrunder, hvor man i hold af to skulle vise sit tekniske Fortinet-værd. Og herefter var der finale for de 20 bedste, som skulle løse opgaver individuelt.

Piotr og Morten klarede ikke alene skærene i kvalifikationen – de gik hele vejen til finalen og endte som henholdsvis nummer 7 og 16 i Europa. Det er virkelig sejt og sætter en tyk streg under, hvor talentfulde og kompetente de er. Godt gået, gutter. Jeg er overbevist om, at I er stolte af jeres resultater – det ville jeg være, hvis jeg havde præsteret det samme.

At ende så højt på listen over de bedste Fortinet-problemknusere i Europa er én ting.

Men jeg kan ikke lade være at hæfte mig ved deres resultater fra kvalifikationsrunden. Her viste Piotr og Morten, som et Team, at være de absolut bedste blandt samtlige ca. 40 par – endda med en stor afstand ned til kvalifikationsrundens nr. 2.

Så når Morten og Piotr, nr. 7 og nr. 16, bliver sat sammen, og får mulighed for at samarbejde, så bliver de en suveræn nr. 1! 🎯 (er det ikke smukt!)
”Piotr og Mortens individuelle resultater får min uforbeholdne respekt.
Men det er deres evne til at samarbejde, der imponerer mig allermest.”

I et teknologi- og konsulenthus som 2C Networks sætter vi selvfølgelig tekniske kompetencer højt. Vi har da også altid investeret massivt i uddannelse og certificeringer – og det bliver vi ved med. Men vi er lige så vilde med holdånd og samarbejde. Evnen og viljen til at bruge egne styrker til at hjælpe både kunder og kolleger er ikke til forhandling i 2C Networks. Det er en del af vores DNA.

TAK for at demonstrere det så tydeligt, Piotr og Morten. Jeg er imponeret over, hvad man kan opnå, når teamwork og samarbejde får lov til at udfolde sig.