+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

MANAGED SERVICES

Med vores Managed Services kan du skabe værdi for din virksomhed ved at fokusere på det vigtigste.

Lad 2C Networks klare opgaven

Det kan ofte være meget tidskrævende at sætte sig ind i nye komplekse systemer, som ellers skabt til at skabe værdi for din virksomhed.
Med vores Managed Services kan du skabe værdi for din virksomhed ved at fokusere på det vigtigste. Vi tilbyder tre niveauer:


Fully Managed Services

Lad os tage os af det hele, også hardwaren

Operations

Lad os drive din infrastruktur ud fra best practices og på eksisterende hardware

Platforms

Brug vores brugervenlige og skræddersyede platforme

Nedenfor ses vores 2 muligheder indenfor Managed Firewall, Standard & Plus. Det kan både vælges i en version hvor Hardware og licenser er inkluderet i den månedlige omkostning (Fully Managed), og hvor 2C Networks driver en etableret løsning (Operations)

Fully Managed Firewall

Nedenfor ses vores 2 muligheder indenfor Managed Switching og/eller WIFI, Standard & Plus. Det kan både vælges i en version hvor Hardware og licenser er inkluderet i den månedlige omkostning (Fully Managed), og hvor 2C Networks driver en etableret løsning (Operations)

Fully Managed Switching og/eller WI-FI

Har du brug for at fokusere på det vigtigste?

Eneste Fortinet Expert Partner i Danmark

2C Networks er p.t. den eneste danske Expert Partner, både som Integrator & MSSP.
Det betyder, at vi kan levere alt indenfor Fortinets produktportefølge på præcis den måde, der passer vores kunder bedst.

2C Networks er SKI leverandør

Vi er leverandør på SKI-rammeaftale og kan levere løsninger og ydelser på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Thomas Tikjøb kontakt

Hør mulighederne

Har din virksomhed også brug for en kompetent samarbejdspartner inden for IT-Sikkerhed & IT-Netværk? Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

HER TÆNKTE JEG OGSÅ BILLEDE AF THOMAS OG EN LILE BESRIVELSE AF HVEM THOMAS ER.

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999

Dygtige konsulenter

Ud over at kunne benytte vores dygtige konsulenter på timebasis, når behovet opstår, er det muligt at have en konsulent fast hos jer både i korte og længere perioder.

Vores erfarne konsulenter tager ansvar og ejerskab på projektet og kan med deres store viden sikre, at du får den bedste IT-netværks & IT-sikkerheds-løsning, der passer til netop dit behov.

Vi sikrer, at opgaverne/projektet løses, vi holder dig fuldt informeret og vi sparer dig kostbar tid.

Den forkerte løsning kan hurtigt koste din virksomhed dyrt, så en dygtig konsulent kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.