Skip to content

Løsninger fra disse producenter

Vi har udvalgt vores samarbejdspartnere på baggrund af internationale standarder udarbejdet af Gartner Institute, der er et objektivt analyseinstitut med formål at hjælpe ledere verden over med at tage de bedste beslutninger, når det gælder IT-Netværk & IT-Sikkerhed

IT netværks producenter

Tag en dialog med os, om vores udvalgte procenters innovative løsninger.

Fortinet Advanced Partner

Fortinet er den største globale leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og blandt markedets ledende leverandører af Unified Threat Protection (UTP).

Deres produkter og serviceabonnementer giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselsbillede.
Fortinet har et fantastisk budskab med en bred produktportefølje, der med denne, kan levere en fuldstændig end-to-end security løsning ”Fortinet Security Fabric”.

2C Networks er pt den eneste Danske Advanced Partner, både som Integrator & MSSP. Hvilket betyder at vi kan levere alt indenfor Fortinets produktportefølge på præcis den måde der passer vores kunder bedst.
Vores 4 hoved fokusområder stemmer også helt overens med Fortinets:

Zero Trust Networking
Security Driven Networking
Dynamic Cloud Security
AI Driven Security Operations

Holm Security Partner logo

Holm Security Partner

Next-gen Vulnerability Management
Automated & continuous vulnerability management

Network Scanning
Web App Scanning
Fraud Risk Assessment

Holm Security er en global udfordrer inden for automatiseret og kontinuerlig sårbarhedsstyring. I dag opererer de i en række lande, hovedsageligt i Europa og Asien. Platform Holm Security VMP giver alle mulighed for effektivt at tage kontrol over sikkerheden i deres netværk, systemer og webapplikationer.
Vi leverer også en løsning, der analyserer, hvor robuste dine brugere er over for social engineering, som phishing og ransomware-angreb. En investering i vores platformen er en smart og effektiv investering i øget sikkerhed - ikke mindst når vi står over for en fremtid, hvor cyber-sikkerhed bliver stadig vigtigere.

Book et møde i dag og hør om dine muligheder

2C Network - Thomas Tikjøb

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999

Skal vi kontakte dig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om den seneste udvikling og vores kommende events.