+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

Vi har håndplukket producenter

Vi har udvalgt vores samarbejdspartnere på baggrund af internationale standarder udarbejdet af Gartner Institute. Det er et objektivt analyseinstitut, som har til formål at hjælpe ledere verden over med at tage de bedste beslutninger, når det gælder IT/OT Netværk & Typer Security.

Vores 5 hovedfokusområder:

IT netværksproducenter

Vi sælger Netværks-infrastruktur, sikkerhedsprodukter – såsom Firewalls, Switche, Access Points og NAC, EDR mm.

Tag en dialog med os om vores udvalgte producenters innovative løsninger.

Fortinet Expert Partner

Fortinet er den største globale leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og blandt markedets ledende leverandører af Unified Threat Protection (UTP).

Deres produkter og serviceabonnementer giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselsbillede.

Fortinet har en bred produktportefølje, hvormed vi kan levere ”Fortinet Security Fabric”, som er en fuldstændig end-to-end security løsning.

Vores 4 primære fokusområder stemmer helt overens med Fortinets:

Security Driven Network, Zero Trust Access, Adaptive Cloud Security & Security Operations.

Holm Security Partner

Next-gen Vulnerability Management

Automated & continuous vulnerability management

  • Network Scanning
  • Web App Scanning
  • Fraud Risk Assessment

Holm Security er en global udfordrer inden for automatiseret og kontinuerlig sårbarhedsstyring. I dag opererer de i en række lande, hovedsageligt i Europa og Asien. Platform Holm Security VMP giver alle mulighed for effektivt at tage kontrol over sikkerheden i deres netværk, systemer og webapplikationer.

Vi leverer også en løsning, der analyserer, hvor robuste dine brugere er over for social engineering, som phishing og ransomware-angreb. En investering i vores platformen er en smart og effektiv investering i øget sikkerhed – ikke mindst når vi står over for en fremtid, hvor cyber-sikkerhed bliver stadig vigtigere.

Thomas Tikjøb kontakt

Book et møde i dag og hør om dine muligheder

 

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999