Skip to content

Løsninger fra disse producenter

Vi har udvalgt vores samarbejdspartnere på baggrund af internationale standarder udarbejdet af Gartner Institute, der er et objektivt analyseinstitut med formål at hjælpe ledere verden over med at tage de bedste beslutninger, når det gælder IT-Netværk & IT-Sikkerhed

IT netværks producenter

Tag en dialog med os, om vores udvalgte procenters innovative løsninger.

Cisco Partner

Som verdens største producent indenfor IT og netværk, er Cisco kendt vidt og bredt. Cisco hjælper virksomheder i alle størrelser med at forvandle den måde, mennesker kommunikerer, samarbejder og kommer i kontakt på.

Tenable Nessus Partner

Nummer #1 på markedet indenfor sårbarhedsscanning
I dag er Nessus betroet af mere end 30.000 organisationer verden over som en af de mest udbredte sikkerhedsteknologier på planeten - og den standarden som alle ser efter for sårbarhedsvurdering.

Fortinet Advanced Partner |Integrator & MSSP|

Fortinet er den største globale leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og blandt markedets ledende leverandører af Unified Threat Protection (UTP).

Deres produkter og serviceabonnementer giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselsbillede.
Fortinet har et fantastisk budskab med en bred produktportefølje, der med denne, kan levere en fuldstændig end-to-end security løsning ”Fortinet Security Fabric”.

2C Networks er pt den eneste Danske Advanced Partner, både som Integrator & MSSP. Hvilket betyder at vi kan levere alt indenfor Fortinets produktportefølge på præcis den måde der passer vores kunder bedst.
Vores 4 hoved fokusområder stemmer også helt overens med Fortinets:

Zero Trust Networking
Security Driven Networking
Dynamic Cloud Security
AI Driven Security Operations

Cisco Meraki Partner

Cisco Meraki er en komplet Cloud Managed netværksløsning, hvor alt management håndteres i skyen. Cisco Meraki styres gennem et intuitivt, webbaseret dashboard. Cisco Meraki’s produktportefølje er bygget op omkring trådløse løsninger, switche, sikkerhed inkl. WAN optimering samt Mobile Device Management.

Cisco | Duo Security

Bekræft brugernes identiteter med Duos stærke tofaktors godkendelse – inden du giver adgang til applikationer – for at beskytte mod phishing og andre adgangstrusler. Dette er det første skridt i retning af en zero-trust security platform. Sikker adgang til dine applikationer og data, uanset hvor dine brugere er – på en hvilken som helst enhed – hvor som helst.

Book et møde i dag og hør om dine muligheder

Thomas Tikjøb

Thomas Tikjøb

Sales Manager

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999

Skal vi kontakte dig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer om den seneste udvikling og vores kommende events.