Skip to content

Løsninger

Udvalgte samarbejdspartnere

Vi sælger løsninger fra disse producenter

fortinet gold partner logo
cisco logo
symantec

Vi har udvalgt vores samarbejdspartnere på baggrund af internationale standarder udarbejdet af Gartner Institute, der er et objektivt analyseinstitut med formål at hjælpe ledere verden over med at tage de bedste beslutninger, når de står overfor forandringer. Gartners analyser af de bedste forhandlere, når det kommer til IT-sikkerhed, kan downloades gratis her.

Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls Report 2019

https://fortinet.wistia.com/medias/clmla7yuqg
 
fortinet gold partner logo

Fortinet er den største globale leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og blandt markedets ledende leverandører af Unified Threat Management (UTM). Deres produkter og serviceabonnementer giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselsbillede. Fortinet har et fantastisk budskab med en bred produktportefølje, der med denne, kan levere en fuldstændig end-to-end security løsning ”Fortinet Security Fabric”.

New fabric

Fortinets price/performance er uovertruffen, helt fra entry level firewalls til de største enterprise løsninger med produkter fra hele Fortinets security fabric. FortiGate Firewalls har specialbyggede sikkerhedsprocessorer til at levere branchens bedste trussel beskyttelses ydeevne og forsvare mod kendte og ukendte avancerede cyberangreb.

cisco logo

Som verdens største producent indenfor IT og netværk, er Cisco kendt vidt og bredt. Cisco hjælper virksomheder i alle størrelser med at forvandle den måde, mennesker kommunikerer, samarbejder og kommer i kontakt på.

Cisco Meraki er en komplet Cloud Managed netværksløsning, hvor alt management håndteres i skyen. Alt er designet til Cloud Management, så det fremstår som en komplet løsning, hvor service er integreret i prisen. Cisco Meraki styres gennem et intuitivt, webbaseret dashboard. Meraki-dashboardet gør det muligt for netværks-administratorer at styre og kontrollere IT sikkerhedspolitiker. Cisco Meraki’s produktportefølje er bygget op omkring trådløse løsninger, switche, sikkerhed inkl. WAN optimering samt Mobile Device Management.

Der er mange fordele ved at have management af netværksløsningen i skyen, bl.a. lettere skalering, lavere driftsomkostninger samt automatisk opdatering af firmware. Der er omfattende rapportering indbygget i løsningerne – det gør det let at bestemme, hvilken slags trafik, der findes i netværket, og ligeså vigtigt hvilken slags trafik, der ikke ønskes, og derved kan den let blokeres.
Cisco Merakis design er baseret på simplicitet og har en let prisstruktur. Ét produkt og én licens er alt, hvad der skal bruges for at være oppe at køre.

symantec

Symantec Endpoint Protection kombinerer flere Symantec teknologier, der alle kan håndteres via en enkelt konsol.

Multilagsbeskyttelse:
Endpoint Protection analyserer attributter, adfærd og omdømme for portentielle malware-filer. Det giver også en system firewall og forhindrer indtrængen og exploits.

Kunstig intelligens og maskinindlæring:
Produktet udnytter maskinindlæring både på endepunktet og i skyen og tilføjer kunstige intelligensmekanismer i skyen. Symantec indsamler trusselsinsigter fra over 175 millioner endpoints og 57 millioner angrebssensorer.

Enhedskontrol:
Endpoint Protection blokerer eller tillader adgang fra enheder, såsom forbindelser via USB, infrarød, FireWire, SCSI, serielle porte og parallelle porte.

Applications kontrol:
Denne funktion blokerer eller tillader applikationer, der forsøger at få adgang til systemressourcer.

Fintunet sikkerhed:
Administratorer kan indstille niveauet for detection og blokering for at optimere beskyttelsen og opnå øget synlighed i mistænkelige filer. De kan gøre dette via en skydekonsol, der integreres med den lokale SEP Manager.

Lille footprint:
Cloud lookup-funktioner reducerer båndbreddeforbruget og størrelsen af definitionfiler 70 procent over den foregående generation.

Duo's Trusted Access

Få tillid til dine brugere

Sørg for, at dine brugere er, som de siger, de er.
Bekræft brugernes identiteter med Duos stærke tofaktors godkendelse – inden du giver adgang til applikationer – for at beskytte mod phishing og andre adgangstrusler. Dette er det første skridt i retning af en zero-trust security platform.

Sikker adgang til dine applikationer og data, uanset hvor dine brugere er – på en hvilken som helst enhed – hvor som helst. For organisationer af alle størrelser skaber Duos Trusted Access løsning tillid til brugere, enheder og de applikationer, de har adgang til. Reducer risikoen for brud på data og sikre pålidelig adgang til følsomme data.

Multi-Factor Authentication (MFA):

Bekræft identiteten af alle brugere med Duos stærke to-faktors godkendelse.

Endpoint Synlighed:

Kontroller, at dine brugers enheder opfylder dine sikkerhedsstandarder, før de får adgang.

Adaptiv godkendelsen af politikhåndhævelse: 

Indstil politikker til at give eller blokere adgangsforsøg for bruger eller enhed, baseret på kontekstuelle faktorer.

Fjernadgang og Single Sign-On:

Problemfri og sikker adgang til cloud og lokalt applikationer og servere.

Vil du høre mere om vores løsninger?