Ledige stillinger

Ledige stillinger: 2 stk.

 • Senior Netværkskonsulent
 • Network Operations Manager

Senior Netværkskonsulent

2C Networks søger en erfaren netværkskonsulent, som kan rådgive kunderne om udviklingen af deres netværksinfrastruktur i rollen som trusted advisor.

Din rolle

Du bliver del af et entusiastisk og fagligt højt kvalificeret team med en udpræget ‘vi gør, vi kan, vi vil – kultur’ og får med reference til direktøren en helt central rolle i organisationen. Der er tale om en enestående mulighed for at påvirke en virksomhed i vækst – både i forhold til koncepter, ydelser og virksomhedskultur. Du får en høj frihedsgrad og et stort selvstændigt ansvar, men står på ingen måde alene. Vidensdeling blandt konsulenter og andre medarbejdere er en afgørende faktor for vores fælles succes. Det forventes således, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling af 2C Networks og aktivt tager del i aktiviteter, der understøtter forretningen og kulturen.

Dit primære fokusområde udgør kernen i vores forretning – design, konfiguration, implementering, fejlsøgning og optimering af netværksløsninger hos både store og små kunder. Du bliver kundernes “go-to” person for alle typer netværksopgaver, og skal selvstændigt tage ansvar/ejerskab af kundernes problemer og drive dem i mål. Du varetager tekniske statusmøder, teknisk opfølgning og bidrager som specialist og ekstra ressource i spidsbelastningsperioder. Du bliver garant for den højest mulige kvalitet i leverancen af konsulentydelser til kunderne.

 • Primære teknologier: routing/switching, wireless, sikkerhed og network management.
 • Primære producenter: Cisco, Fortinet, HP/Aruba

Din profil

Du har et godt stabilt selvstændigt drive og er tilpas udadvendt og proaktiv i mødet med kolleger, samarbejdspartnere og kunder med lyst til bred teknisk dialog. Du motiveres af at skabe resultater både alene og sammen med andre. Du får tingene til at ske og har fokus på at nå egne og fælles mål. Du arbejder struktureret, bevarer overblikket i pressede situationer og har falkeblik på væsentlige detaljer. Du inspirerer og motiverer andre omkring dig og er en teamplayer.

 • Relevant akademisk uddannelse + Cisco CCNP certificering
 • Stabilt erhvervsforløb med mindst 5 års erfaring med lignende tekniske opgaver – enten fra rollen som netværkskonsulent eller som intern netværksansvarlig i en IT afdeling i en større virksomhed.
 • Solid dokumenteret praktisk erfaring med konfiguration og drift af netværk
 • Erfaring med firewalls/sikkerhedsløsninger
 • Bred teknisk forståelse og gode evner og vilje til at lære nye teknologier
 • Kommunikerer flydende på dansk i skrift og tale
 • Kommunikerer på engelsk til daglig brug i erhvervssammenhæng
 • Gode analytiske evner
 • Du kan stille egen bil til rådighed for kørsel til kunder
 • Du har max. 45 min. transporttid til Aarhus

Vi leder efter en helstøbt profil, der kan kombinere fagligt talent med de rette menneskelige egenskaber. Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du er motiveret og kan genkende dig selv i ovenstående. Og vi er særligt interesseret i at høre, hvordan dindefinition af en trusted advisor lyder.

2C Networks tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som du kan blive en del af. Foruden grundløn, pension og klassiske arbejdsværktøjer tilbydes du at blive del af en bonusordning.

Next step

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du er motiveret og kan genkende dig selv i ovenstående. Send venligst motiveret ansøgning og cv som pdf ASAP til direktør Ketil Johansen, ketil@2cnetworks.dk. Har du spørgsmål af væsentlig karaktér, så kan du fange Ketil på tlf. 20751790. Samtaler gennemføres løbende med henblik på hurtigst mulig opstart. Vi ønsker at sikre det rigtige match og samarbejder derfor med blue search & selection.

2C Networks tager hånd om virksomheders IT-netværk, så de trygt kan fokusere på deres forretning. Vi har rollen som betroet samarbejdspartner og hjælper typisk når netværk går ned, med løbende drift, vedligehold og optimering af IT-netværk samt ved opstart af nye IT-projekter. Vores tilgang er funderet i en stærk faglighed, vi er grundige og arbejder lavpraktisk og dedikeret – det skaber struktur, sikrer fremdrift og ikke mindst tryghed for kunden. Vi får det til at ske.

Virksomhedens stifter og direktør er Ketil Johansen. Ketil er en erfaren konsulent og virksomhedsejer med indgående systemforståelse i store og komplekse IT-netværk og med et personligt stærkt drive og store ambitioner. Virksomhedens højeste prioritet er opbygning af en kompetent og dynamisk organisation, og vi søger løbende flere nye medarbejdere

Network operations manager

2C Networks søger en erfaren og fagligt dedikeret Network operations manager, der skal fungere i krydsfeltet mellem operationel driftsledelse, teknik og kommunikation. Du er typen der tænker, at sikker drift er fundamentet for alt andet og derved i sig selv en ’kunstart’.

Din rolle

Du bliver del af et entusiastisk og fagligt højt kvalificeret team med en udpræget ‘vi gør, vi kan, vi vil’ – kultur. Du får en central og meget selvstændig driftsorienteret rolle, hvor du bliver ’manager’ for dig selv og vores driftsydelser. Der er tale om en stilling, der skal anskues i et langsigtet perspektiv, hvor du stabilt og med kontinuerligt fokus skaber værdi for vores kunder og for 2C Networks. Dit forretnings- og ansvarsområde er bredt, og det forventes at du proaktivt er med til at videreudvikle og optimere denne del af vores forretning.

Du har mangeartede opgaver og skal derfor navigere strategisk og være skarp i rette tid. Du skal samtidig både have evnerne og viljen til at få hænderne beskidte med teknisk arbejde, såsom fejlsøge packet drops, undersøge spanning-tree konfiguration, gennemgå device logs og kigge i wireshark traces. Du varetager selvstændig den første fejlsøgning i dialog med kunden, inden eventuel involvering af konsulenter eller eksterne leverandører.

 • Håndtering af incidents – både reaktivt og proaktivt
 • Dokumentation af netværksinfrastruktur og rapportering
 • Optimering af kundernes netværks infrastruktur – analyse, identifikation og implementering
 • Drive arbejdet med life cycle management af kundens installation
 • Løbende udvikling af driftsstøtte systemer og automatisering af relevante processer

Det handler om teknisk indsigt og faglig stolthed, men det handler i høj grad også om mennesker! At du sikrer god kommunikation og skaber et konstruktivt samspil med kunderne og internt med konsulenterne. Du skal være ’synlig’ gennem telefonen, og bliver over tid værdsat som hverdagens helt – den der vedligeholder og sikrer daglig drift af kundens netværk.

Din profil

Du har et godt selvstændigt drive og er fagligt proaktiv i mødet med kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Du motiveres af at skabe orden og struktur med fokus på kvalitet og sikkerhed. Du har et godt overblik og fokuserer kun på væsentlige detaljer – resten uddelegerer du. Du trives med faste veldefinerede rammer og forstår at navigere roligt og kontrolleret når tingene går stærkt omkring dig. Du er lyttende og tillidsskabende, men har en faglig konstruktiv skepsis, der gør, at du fanger problemer i tide.

 • Relevant uddannelse + generel viden fra IT-branchen
 • Solid erfaring og faglighed fra roller, hvor værdiskabelsen sker med vedholdende fokus og over tid.
 • Kommunikerer flydende på dansk i skrift og tale og godt på engelsk
 • Stærke analytiske evner
 • Max. 45 min. transporttid til Aarhus

2C Networks tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som du kan blive en del af. Foruden grundløn, pension og klassiske arbejdsværktøjer tilbydes du at blive del af en bonusordning.

Next step

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du er motiveret og kan genkende dig selv i ovenstående. Send venligst motiveret ansøgning og cv som pdf til direktør Ketil Johansen, ketil@2cnetworks.dk. Har du spørgsmål af væsentlig karaktér, så kan du fange Ketil på tlf. 20751790. Samtaler gennemføres løbende med henblik på hurtigst mulig opstart.
Vi ønsker at sikre det rigtige match og samarbejder derfor med blue search & selection.

2C Networks tager hånd om virksomheders IT-netværk, så de trygt kan fokusere på deres forretning. Vi har rollen som betroet samarbejdspartner og hjælper typisk når netværk går ned, med løbende drift, vedligehold og optimering af IT-netværk samt ved opstart af nye IT-projekter. Vores tilgang er funderet i en stærk faglighed, vi er grundige og arbejder lavpraktisk og dedikeret – det skaber struktur, sikrer fremdrift og ikke mindst tryghed for kunden. Vi får det til at ske.

Virksomhedens stifter og direktør er Ketil Johansen. Ketil er en erfaren konsulent og virksomhedsejer med indgående systemforståelse i store og komplekse IT-netværk og med et personligt stærkt drive og store ambitioner. Virksomhedens højeste prioritet er opbygning af en kompetent og dynamisk organisation, og vi søger løbende flere nye medarbejdere.

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du mener, at 2C Networks har brug for dit drive og unikke talent, så send os en uopfordret ansøgning!

Next step

Send en motiveret ansøgning og cv til job@2cnetworks.dk.

Har du spørgsmål af væsentlig karakter, så kontakt Sales Manager ved 2C Networks Thomas Tikjøb på tlf. +45 6011 1999.