Skip to content

Ledig stillinger: 2 stk

2C Networks tager hånd om virksomheders IT-netværk, så de trygt kan fokusere på deres forretning. Vi har rollen som betroet samarbejdspartner og hjælper typisk når netværk går ned, med løbende drift, vedligehold og optimering af IT-netværk samt ved opstart af nye IT-projekter. Vores tilgang er funderet i en stærk faglighed, vi er grundige og arbejder praktisk og dedikeret – det skaber struktur, sikrer fremdrift og ikke mindst tryghed for kunden. Vi får det til at ske!

Virksomhedens stifter og direktør er Ketil Johansen – en erfaren konsulent og virksomhedsejer med indgående systemforståelse i store og komplekse IT-netværk, og med et personligt stærkt drive og store ambitioner. Virksomhedens højeste prioritet er opbygning af en kompetent og dynamisk organisation, og vi søger løbende yderligere nye medarbejdere.

Se vores ledige stillinger

Spændende og udfordrende stillinger i en virksomhed med en stærk iværksætterånd.

Account Manager - Netværksinfrastruktur

2C Networks søger en IT-teknisk interesseret Account Manager, der skal åbne døren til nye spændende forretningsforbindelser med salg af ydelser indenfor netværksinfrastruktur. Dit erfaringsgrundlag er ikke altafgørende for vores fælles succes. Vi fokuserer på dit salgstalent og dit personlige match med virksomheden. Vi skal lykkes sammen!

Senior Netværkskonsulent på CCNP niveau

2C Networks søger en erfaren netværkskonsulent, som kan rådgive kunderne om udviklingen af deres netværksinfrastruktur i rollen som trusted advisor.