Skip to content

Ledige stillinger:

2C Networks tager hånd om virksomheders IT-netværk, så de trygt kan fokusere på deres forretning. Vi har rollen som betroet samarbejdspartner og hjælper typisk når netværk går ned, med løbende drift, vedligehold og optimering af IT-netværk samt ved opstart af nye IT-projekter. Vores tilgang er funderet i en stærk faglighed, vi er grundige og arbejder praktisk og dedikeret – det skaber struktur, sikrer fremdrift og ikke mindst tryghed for kunden. Vi får det til at ske!

Virksomhedens stifter og direktør er Ketil Johansen – en erfaren konsulent og virksomhedsejer med indgående systemforståelse i store og komplekse IT-netværk, og med et personligt stærkt drive og store ambitioner. Virksomhedens højeste prioritet er opbygning af en kompetent og dynamisk organisation, og vi søger løbende yderligere nye medarbejdere.

Se vores ledige stillinger

Spændende og udfordrende stillinger i en virksomhed med en stærk iværksætterånd.

Konsulentchef
med stærke kompetencer indenfor netværksinfrastruktur og IT-sikkerhed

Du bliver leder, inspirator og motivator for et voksende hold af konsulenter.

Netværkskonsulenter til Aarhus og København

2C Networks oplever sund stabil vækst og søger derfor netværkskonsulenter til kontoret i Aarhus og til vores nye kontor i København. Det handler om at rådgive kunderne om udviklingen af deres netværksinfrastruktur og ikke ’bare’ som konsulent, men i rollen som deres trusted advisor.

Driftsansvarlig for Network operations

2C Networks søger en erfaren og fagligt dedikeret driftsansvarlig for Network operations til kontoret i Aarhus. Kan du se dig selv i krydsfeltet mellem operationel driftsledelse, teknik, kommunikation, strategi og team lead? Kan du arbejde både i dybden og i bredden på de driftsservices, som vi tilbyder?