Skip to content

Vores unikke service

Hosted SIEM

Få værdien af et kompleks system, uden alt bøvlet

Skab værdi for din virksomhed.
Få et af de mest anerkendte og fuldendte SIEM-systemer i verden, uden at skulle tage sig af alt det bøvlede og komplekse bagved.
Det kan ofte være meget tidskrævende at sætte sig ind i nye komplekse systemer, som ellers skabt til at skabe værdi for din virksomhed.
Derfor kan det ofte betale sig at lade 2C Networks til at tage opgaven med at drive dette for jer -> og kun give gaven til jer (her i form af en alarm) – Til en fast attraktiv pris pr måned.

Hvad kan en hosted SIEM løsning fra 2C Networks?

SIEM Automation & Operation
0%
Security | Performance | Availability | Change monitoring
0%
Analytics / Indication of Compromise (IoC)
0%
Collect, Analyze & Alert
0%

Cyberattacks er en 24/7 virkelighed

Kompleksiteten og væksten i virksomhedens – Infrastruktur, applikationer, VM’er, Cloud, Endpoints og IoT betyder, at angrebfladen vokser eksponentielt.

Sammen med en kompetencemangel og ressourcebegrænsninger bliver sikkerhed alles problem, men synlighed, sammenhæng mellem begivenheder og afhjælpning er andre menneskers ansvar.

Effektiv sikkerhed kræver synlighed – alle enheder, al infrastruktur i realtid – men også med kontekst – hvilke enheder der repræsenterer en trussel, hvad er deres kapacitet, så du administrerer den trussel, virksomheden står overfor, ikke den støj, som flere sikkerhedsværktøjer skaber.

Top features af FortiSIEM inkludere:

FortiSIEM går ud over de typiske løsninger på markedet.
Ud over at inkludere problemfri integration, høj troværdighed, prioriterede alarmer, automatiseret hændelsesbegrænsning, forretningsindblik med høj værdi fra compliance-klar rapportering,  har den en række andre vigtige funktioner.

Asset self-discovery - for at reducere falske positiver ved at forstå enhedens indholds-bestemte evner.

Hurtige integrationer og skalerbarhed med netværksbevidste og leverandør-agnostiske operationer og styring for at muliggøre et real-time forretningsbillede af tilgængelighed, anvendelse og sikkerheds-situation.

Automatiseret arbejdsgang drevet af en førende security orchestration and automated response engine (SOAR) for hurtigt at reagere på trusler.

Single-pane-of-glass oversigt, giver teams mulighed for hurtigt at afhjælpe serviceproblemer.

Sikkerhedsstyring bliver kun mere kompleks

Endpoints, IoT, Infrastructure, Security Tools, Applications, VM’s and Cloud – antallet af ting, du har brug for at sikre og overvåge, vokser konstant.

FortiSIEM – Fortinet’s Multivendor Security Incident and Events Management-løsning bringer det hele sammen.
Synlighed, korrelation, automatiseret respons og afhjælpning i en enkelt, skalerbar løsning. Ved hjælp af en visning af forretningsservices reduceres kompleksiteten ved at styre netværks- og sikkerhedsoperationer, frigør ressourcer, forbedrer bruddetektering. På verdensplan bliver 80% af overtrædelser ikke opdaget på grund af mangel på færdigheder og information om støj. FortiSIEM leverer kryds korrelation, anvender bl.a. maskinlæring for at forbedre responstiden, for at stoppe brud, før de opstår.

Security Information and Event Management, eller SIEM definition, er i følge TechTarget , “en tilgang til sikkerhedsstyring der kombinerer SIM (security information management) og SEM (security event management) funktioner i et sikkerhedsstyringssystem.”

SIEM-systemer ser på både event-data og kontekstuelle data fra disse logfiler for analyse, rapporter og overvågning. IT-teams kan effektivt og effektivt reagere på sikkerhedshændelser baseret på disse resultater

SIEM-teknologi samler sikkerhedsrelaterede oplysninger fra servere, endpoints, netværksudstyr og applikationer samt sikkerhedsenheder & IoT.

SIEM-løsninger sorterer dataene i kategorier, og når et potentielt sikkerhedsproblem identificeres, kan de sende en advarsel eller svare på en anden måde i henhold til forud indstillede politikker. Samling og analyse af data indsamlet overalt i netværket gør det muligt, at se det store billede, identificere brud på datasikkerheden eller andre hændelser i de tidlige stadier og reagere inden skaden er gjort.

SIEM leverer vigtige trusselsdetekteringsfunktioner, rapportering i realtid, compliance-værktøjer og langsigtet loganalyse.

De største fordele er:

Øget sikkerhedseffektivitet og hurtigere reaktion på trusler.
For at være nyttig skal en sikkerheds- og begivenhedsstyringsløsning ”sætte en analytiker i stand til at identificere og reagere på mistænkelige adfærdsmønstre hurtigere og mere effektivt, end det ville være muligt ved at se på data fra individuelle systemer,” ifølge SANS Institute.

For at være virkelig effektiv skal det være i stand til at forhindre vellykkede overtrædelser.

Effektiv compliance overholdelse.
SIEM-teknologi skal også gøre det let for SIEM IT-teams at spore og rapportere overholdelse af industrielle og statslige forskrifter og sikkerhedsstandarder.

Betydelig reduktion i kompleksitet.
Konsolidering af sikkerhedshændelsesdata fra flere applikationer og enheder muliggør hurtig og omfattende analyse. Derudover er gentagne opgaver automatiserede, og opgaver, som tidligere krævede eksperter kan udføres af mindre erfarne medarbejdere.

Book et møde i dag og hør mere om Hosted SIEM

2C Network - Thomas Tikjøb

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999