+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

Fortinet

En af de største globale leverandører af netværkssikkerhedsudstyr.

2C Networks er Fortinet Expert Partner – Integrator & MSSP

Fortinet er specialister i sikkerhedsdrevne netværk, og de kan levere de mest innovative og mest effektive sikkerhedsløsninger, der sikrer og forenkler din it-infrastruktur.

Som Fortinet Expert Partner kan vi rådgive om- og sælge alle produkter fra Fortinets portefølje samt as-a-service løsninger.

Fortinet står for sikkerhed over alt

Fra starten har Fortinet-visionen været at levere en bred og integreret sikkerhed på tværs af hele IT-infrastrukturen.

FortiGate

Fortinets vision er afspejlet i deres firewall-platform – FortiGate.

FortiGates fås i en lang række størrelser og formfaktorer, der passer til ethvert miljø og giver et bredt udvalg af næste generations sikkerheds- og netværksfunktioner.

Sikkerhedsløsningen kombinerer Security Processors, et intuitivt operativsystem, og anvendt trussel intelligens for at give dit netværk sikkerhed af absolut topkarakter med høj ydeevne og bedre synlighed og kontrol.

FortiOS 7.0 den seneste version af Fortinets sikkerhedsstyresystem, styrer hele Security Fabric (se nedenfor), og kan hjælpe dig med:

 • at reducere og håndtere angrebsfladen
 • at forhindre avancerede trusler
 • at reducere kompleksiteten.

Hent den nyeste Fortinet pdf-brochure her

Derfor samarbejder vi med Fortinet

 

 • Et af verdens største Cybersecurity firmaer.
 • Sælger flest sikkerhedsenheder i verden.
  Mere end 30% af alle verdens firewalls
 • Stor og fuldendt produktportefølje.
  Alt med sikkerhed som fundamentet
 • 1 Management til alle produkter.
  Nemt og overskueligt
 • Bedste Price > < Performance forhold.

 I følge Gartner mest sikkerhed for pengene

Fortinet Security Fabric

I vores optik er det stærkeste ved Fortinet, at man godt kan have andre tekniske løsninger og undgå, at noget falder ned mellem to stole. Det kan ellers være en udfordring ved at have forskelligartet infrastruktur.

Det er kongstanken i Fortinet Security Fabric. Her får man en samlet løsning, der er bred, integreret og automatiseret.

Fortinet Security Fabric kombinerer sikkerhedsprocessorer, et intuitivt operativsystem og anvendt trusselsinformation for at give dig:

 • bevist sikkerhed
 • enestående ydeevne
 • bedre synlighed og kontrol
 • lettere administration.

FortiGate 1800F leverer sikkerhed til hyperscale datacenter

Fortinets FortiGate 1800F NGFW er designet til store virksomheder til hurtigt og sikkert at drive digital innovation ved at tilbyde kapaciteter til at imødekomme de enorme kapacitets- og ydelseskrav i kritisk forretningsdrift.
De fleste firewalls kan simpelthen ikke fungere hurtigt nok til at muliggøre intern segmentering. Med flere højhastigheds 40G-grænseflader og branchens bedste ydeevne til trusselsbeskyttelse med en sikkerhedsberegning på 3x giver FortiGate 1800F virksomheder mulighed for at segmentere deres netværk korrekt til at styre interne sikkerhedsrisici. Derudover tilpasser FortiGate 1800F sig intelligent til segmenterede brugere, enheder og applikationer – uanset deres placering, hvad enten det er lokalt eller i multicloud – hvilket giver automatisk detektion og håndhævelse af trusler.

FortiOS 7.0 bringer over 300 nye funktioner til Fortinet Security Fabric

FortiOS 7.0 gør det muligt for organisationer at tackle nogle af de største sikkerhedsudfordringer, som de i øjeblikket står over for, såsom at levere avanceret cloudbaseret sikkerhed og zero trust network access to remote arbejde og det nye hjemmekontor.

Her er kort udsnit af nye muligheder med FortiOS 7.0;
Zero Trust Network Access (ZTNA), Cloud-based SASE, Self-healing SD-WAN, 5G network connectivity, Adaptive cloud security, Augmented NOC/SOC, FortiGuard Labs Threat Intelligence

2C Networks leverer, ud over løsninger fra Fortinet, løsninger fra Darktrace, Holm Security & Peplink (Offshore).

Vores samarbejdspartnere

Eneste Fortinet Expert Partner i Danmark

2C Networks er p.t. den eneste danske Expert Partner, både som Integrator & MSSP.
Det betyder, at vi kan levere alt indenfor Fortinets produktportefølge på præcis den måde, der passer vores kunder bedst.

2C Networks er SKI leverandør

Vi er leverandør på SKI-rammeaftale og kan levere løsninger og ydelser på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Thomas Tikjøb kontakt

Hør mulighederne

Har din virksomhed også brug for en kompetent samarbejdspartner inden for IT-Sikkerhed & IT-Netværk? Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne.

HER TÆNKTE JEG OGSÅ BILLEDE AF THOMAS OG EN LILE BESRIVELSE AF HVEM THOMAS ER.

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999

Dygtige konsulenter

Ud over at kunne benytte vores dygtige konsulenter på timebasis, når behovet opstår, er det muligt at have en konsulent fast hos jer både i korte og længere perioder.

Vores erfarne konsulenter tager ansvar og ejerskab på projektet og kan med deres store viden sikre, at du får den bedste IT-netværks & IT-sikkerheds-løsning, der passer til netop dit behov.

Vi sikrer, at opgaverne/projektet løses, vi holder dig fuldt informeret og vi sparer dig kostbar tid.

Den forkerte løsning kan hurtigt koste din virksomhed dyrt, så en dygtig konsulent kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering.