Skip to content

Vores samarbejdspartnere

Fortinet

0%
Fortinet Advanced Partner - Integrator & MSSP
Som Fortinet Advanced Partner (tidligere benævnt Guldpartner)
kan 2C Networks rådgive om- og sælge alle produkter fra Fortinets portefølje samt as-a-service løsninger

Security-Driven Netværk for en hyperconnected verden

Fra starten har Fortinet-visionen været at levere en bred, virkelig integreret højtlydende sikkerhed på tværs af hele IT-infrastrukturen.

Vi leverer førsteklasses netværks- og indholdssikkerhed samt sikre adgangsprodukter, der deler intelligens og arbejder sammen om at danne et samarbejdsstof. Vores unikke sikkerhedsstof kombinerer sikkerhedsprocessorer, et intuitivt operativsystem og anvendt trusselsinformation for at give dig bevist sikkerhed, enestående ydeevne og bedre synlighed og kontrol – samtidig med at det giver lettere administration. Fortinet Security Fabric leverer en samlet tilgang, der er bred, integreret og automatiseret. Reducer og administrer angreboverfladen gennem integreret bred synlighed, stopper avancerede trusler gennem integreret AI-drevet brudforebyggelse og reducer kompleksiteten gennem automatiserede operationer og orkestrering.

Play Video

Flagskibs firewall-platform - Fortigate

FortiGates fås i en lang række størrelser og formfaktorer, der passer til ethvert miljø og giver et bredt udvalg af næste generations sikkerheds- og netværksfunktioner.
Supplerende produkter kan distribueres med en FortiGate for at muliggøre en forenklet, ende til ende sikkerhedsinfrastruktur, der dækker:

Netværkssikkerhed – Beskyt hele angrebsoverfladen fra hovedkvarter til afdelingskontorer med avanceret sikkerhed.

Multi-Cloud-sikkerhed – Komplet synlighed og kontrol på tværs af skyen, der muliggør sikre applikationer og forbindelse.

Sikker adgang – Lever sikker applikation, enhedsadgang og styring uden at gå på kompromis med ydeevne og hastighed.

Sikkerhedsoperationer – Implementér avanceret trusselsinformation til at opdage, forhindre og reagere sofistikeret malware og forbedre sikkerhedsbevidstheden.

Netværksoperationer – Udnyt en smart sikkerhedsstrategi, der prioriterer automatiseringsdrevne netværksoperationer, der opdager og forhindrer netværksbrud.

Endpoint and Device Protection – Proaktiv beskyttelse, synlighed og kontrol for alle slutpunkter og enheder på tværs af netværket.

Applikationssikkerhed – Beskyt kritiske forretningswebapplikationer med et integreret sæt produkter for at modvirke avancerede trusler.

Fortinets markedsposition og løsningseffektivitet er bredt valideret af industrianalytikere, uafhængige testlaboratorier, forretningsorganisationer og medieudstyr over hele verden. Tæller bl.a. størstedelen af Fortune 500-virksomheder blandt vores tilfredse kunder

Fortinet Security Fabric - styrker digital transformation med brede, integrerede og automatiserede sikkerhedsløsninger

Fortinet specialiserer sig i sikkerhedsdrevne netværk, der skal kunne følge med både hastighedsmæssigt og sikkerhedsmæssigt i en verden i digital transformation

Fortinets unikke Security Fabric løser disse udfordringer ved at sikre bred synlighed af hele den digitale angrebsflade, integrering af AI-drevet trussels-forbyggelse og automatiserede operationer, der hurtigt leverer orkestreret trussel-respons.

Fortinet er en af verdens førende udbydere af netværks-sikkerhedsprodukter til datacentre og virksomheder.

Fortinet er den producent i verden der sælger flest firewalls. De sælger faktisk flere end de nærmeste 3 konkurrenter tilsammen.

Det øverste punkt på dagsordenen hos Fortinet er at levere de mest innovative og mest effektive sikkerhedsløsninger, der sikrer og forenkler din it-infrastruktur.

Den digitale transformation tilbyder mange nye forretningsmæssige fordele, og virksomheder implementerer hurtigt digitale teknologier for at fremskynde deres forretning, kunne levere bedre kundeoplevelser, reducere omkostninger og forbedre effektiviteten. Den ekspansive vækst i data og applikationer, der flyttes til skyen, muliggør forretningsmæssig tilstedeværelse på tværs af enheder, markeder og geografiske områder. Men den digitale transformation introducerer også sikkerhedsudfordringer, som udgør en alvorlig risiko for virksomheder i dag. Herunder både en udvidet angrebsoverflade, et mere avanceret trusselslandskab og generelt øget kompleksitet.

Fortinets unikke Security Fabric

Sikkerhedsløsningen kombinerer Security Processors, et intuitivt operativsystem, og anvendt trussel intelligens for at give dit netværk sikkerhed af absolut topkarakter med høj ydeevne og bedre synlighed og kontrol. FortiOS 6.2, den seneste version af Fortinet’s sikkerhedsstyresystem, styrer hele Security Fabric, og hjælper kunder med at reducere og håndtere angrebsfladen, forhindre avancerede trusler og reducere kompleksiteten.

FortiGate til dit datacenter?

Fortinet nye FortiGate 1800F for at sikrer høj ydelse og dynamisk intern segmentering.
FortiGate 1800F er drevet af NP7, Fortinet’s nye syvende generation netværksprocessor, der er designet til at accelerere sikkerhedsydelsen i datacenteret.

Play Video

Skal vi kontakte dig?

Book et møde i dag og hør mere om Fortinet

2C Network - Thomas Tikjøb

Thomas Tikjøb

Head of Sales

Mail: thomas@2cnetworks.dk
Mobil: +45 60 111 999