EN BELGIER I VIBY J …
Et af de nyeste skud på stammen i 2C Networks salgsorganisation er Nico Colijn
, der som Sales Manager er ansvarlig for en række af de større kunder.

Nico
, der kom til Danmark fra Belgien for 25 år siden, har tidligere haft sit eget firma. Så rollen i 2C Networks er lidt et skridt ind i en ny verden, men det afskrækker ham ikke.
”Jeg kan rigtig godt lide at lære nye ting, og det er der plads til i 2C Networks, hvor fagligheden er virkelig høj. Og så er det inspirerende at komme til en virksomhed, som er i markant vækst, og hvor der er fart på hver eneste dag.”

I det hele taget er der godt gang i cybersikkerhedsmarkedet, og behovet for sikkerhedsydelser og specialistviden på området er indiskutabelt.
”Jeg kan rigtig godt lide den kompleksitet, der ligger i sikkerhed og netværk. Og det at arbejde henimod at mestre den faglighed, driver mig meget.”
I 2C Networks er Nico hver dag involveret i spændende projekter, som ifølge ham selv giver ham masser af læring. Han er faldet godt til med gode kolleger, som han har mødt 1:1 alle sammen.

”Da jeg startede, holdt jeg individuelle møder med alle mine kollegaer, og det var en rigtig god måde at blive onboardet på. Jeg følte mig meget velkommen og kunne mærke, at jeg var ønsket,” fortæller Nico. ”Og når vi i dag har faglige diskussioner, mærker jeg, at jeg har noget at bidrage med, og at mine kolleger gerne vil mig. Det er stærkt.”
Selv om Nico i 2C Networks prøver kræfter med et nyt fagområde, hviler relationen til hans kunder på de samme værdier, han altid har arbejdet efter.
”Det er vigtigt for mig at sætte mig ind i, hvad der er vigtigt for mine kunder. Hvad er deres mål, og hvilke udfordringer er der på vej mod deres mål, som jeg kan være med til at afhjælpe? Det skal være en win-win situation for virksomheden og os, hvor jeg finder frem til den rigtige løsning og kan dokumentere, at 2C Networks bidrager positivt til deres forretning.
Jeg vil gøre en forskel for vores kunder.”