System Engineer

Fuldtid, Aarhus/København

2C Networks oplever sund stabil vækst og søger derfor System Engineers til kontoret i Aarhus og til vores nye kontor i København. Det handler om at rådgive kunderne om udviklingen af deres IT/OT-network & Cyber Security, ikke ’bare’ som konsulent, men i rollen som deres trusted advisor.

Din rolle

Du bliver del af et entusiastisk og fagligt højt kvalificeret team med en udpræget ‘vi gør, vi kan, vi vil – kultur’ og får med reference til konsulentchefen en helt central rolle i organisationen. Der er tale om en enestående mulighed for at sætte sit aftryk på en virksomhed i vækst – både i forhold til koncepter, ydelser og virksomhedskultur. Du får en høj frihedsgrad og et stort selvstændigt ansvar, men står på ingen måde alene. Vidensdeling blandt konsulenter og andre medarbejdere er en afgørende faktor for vores fælles succes. Det forventes således, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling af 2C Networks og aktivt tager del i aktiviteter, der understøtter forretningen og kulturen.

Dit primære fokusområde udgør kernen i vores forretning – design, konfiguration, implementering, fejlsøgning og optimering af netværksløsninger hos vores kunder. Du bliver kundernes “go-to” person for alle typer netværksopgaver og skal selvstændigt tage ansvar/ejerskab af kundernes problemer og drive dem i mål. Du varetager tekniske statusmøder, teknisk opfølgning og bidrager som specialist og ekstra ressource i spidsbelastningsperioder. Du bliver garant for den højest mulige kvalitet i leverancen af konsulentydelser til kunderne.

  • Vores fokusområde er IT/OT-netværk & Cyber Security.
  • Vores primære producent er Fortinet og Arista, men vi sætter en ære i at hjælpe kunderne med netop deres infrastruktur, herunder Cisco, HP/Aruba, Checkpoint, Palo Alto m.fl.

Overskrift

Det er ikke svært at købe og installere en firewall. Det er processerne rundt omkring firewallen, der giver grå hår i hovedet. Konfigurations-backups, patching, oprydning i firewall-regler, håndtering af alarmer. Alt sammen tidskrævende og videnstunge processer.

Løber du også panden mod muren, når du skal definere og drive jeres cybersikkerhedsprocesser? Fordi det er kompliceret, overvældende og kræver den nyeste viden på området. Fordi processerne er dynamiske og hele tiden skal følge udviklingen i jeres forretning. Fordi det er vanskeligt at få fat i de rigtige folk med de rigtige kompetencer. Og fordi det er endnu sværere at holde på dem.

”2C Networks har opgraderet alt vores netværksudstyr […]

og konsolideret hele vores Fortinet-stack, som de driver som en Co-Managed løsning. Det betyder, at vi nu har et stort infrastruktur-setup med et relativt lille set-up af mennesker.

 

Vi håndterer selv dele af det og føler på den måde, vi er i kontrol – og resten tager 2C Networks sig af.”

Hardy Rusbjerg
IT-direktør, BHJ

Din rolle

  • Relevant akademisk uddannelse + kompetencer på Cisco CCNP niveau
  • Stabilt erhvervsforløb med gerne mindst 3-5 års erfaring med lignende tekniske opgaver –enten som netværkskonsulent eller som intern netværksansvarlig i en IT-afdeling i en større virksomhed.
  • Solid dokumenteret praktisk erfaring med konfiguration og drift af netværk
  • Erfaring med firewalls/sikkerhedsløsninger
  • Bred teknisk forståelse og gode evner og vilje til at lære nye teknologier
  • Kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk i skrift og tale
  • Gode analytiske evner
  • Egen bil til rådighed for kørsel til kunder

Vi kigger efter talentet i den enkelte og værdsætter forskellighed. Vi er allerede en blandet flok af både introverte og ekstroverte typer – alle drevet af at lave fede løsninger til kunderne.Så det handler i høj grad om din motivation samt din evne til at trylle gode løsninger frem både individuelt og som del af et hold.

Din rolle

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som du kan blive en del af. Vi tilstræber at sammensætte en arbejdsdag, der matcher dine ambitioner og drømme.

Next step

Send din ansøgning i dag

Send ansøgning og cv til job@2cnetworks.dk markeret ” System Engineer”. Ønsket opstart er snarest muligt og vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte konsulentchef Henrik Ballermann på telefon 40 15 49 60.

2C Networks benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.
2C Networks ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

+45 88 13 60 10

info@2cnetworks.dk

Information

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Helpdesk

Ledige stillinger

Servicevinduer

Afdelinger

2C Networks, Aarhus →

Jens Juuls Vej 42, 8260 Viby J

2C Networks, København →

Borupvang 3, 2750 Ballerup

© 2C Networks ApS 2023 - CVR: 32771521