+45 88 13 60 10 info@2cnetworks.dk

Driftsansvarlig for Network operations

 

Drifts-ansvarlig for Network operations

 

2C Networks søger en erfaren og fagligt dedikeret driftsansvarlig for Network operations til kontoret i Aarhus.
Kan du se dig selv i krydsfeltet mellem operationel driftsledelse, teknik, kommunikation, strategi og team lead?
Kan du arbejde både i dybden og i bredden på de driftsservices, som vi tilbyder?

Din rolle

Du bliver del af et entusiastisk og fagligt højt kvalificeret team med en udpræget ‘vi gør, vi kan, vi vil’ – kultur. Der er tale om en stilling, der skal anskues i et langsigtet perspektiv, hvor du stabilt og med kontinuerligt fokus skaber værdi for vores kunder og for 2CNetworks.
Du får en central og selvstændig rolle med fokus på vores driftsydelser. Du kan se frem til en arbejdsdag med mangeartede opgaver og skal derfor navigere både strategisk, agilt og i rette tid. Du skal samtidig være operationel og få beskidte hænder med teknisk arbejde, såsom fejlsøge packet drops, undersøge spanning-tree konfiguration, gennemgå device logs og kigge i wireshark traces. Du varetager selvstændigt den første fejlsøgning i dialog med kunden, inden eventuel involvering af konsulenter eller eksterne leverandører.

 • Håndtering af incidents – både reaktivt og proaktivt
 • Dokumentation af netværksinfrastruktur og rapportering
 • Optimering af kundernes netværks infrastruktur – analyse, identifikation og implementering
 • Drive arbejdet med life cycle management af kundens installation
 • Løbende udvikling af driftsstøtte systemer og automatisering af relevante processer

Det handler om stor teknisk indsigt og faglig stolthed, men det handler i høj grad også om mennesker! At du sikrer god kommunikation og skaber et konstruktivt samspil med kunderne og internt med konsulenterne. Du skal være ’synlig’ gennem telefonen og bliver over tid værdsat som hverdagens helt – nemlig den der vedligeholder og sikrer daglig drift af kundens netværk. Du er typen der tænker, at sikker drift er fundamentet for alt andet og derved i sig selv en ’kunstart’.
Vi er en virksomhed i sund vækst. Der kan derfor på sigt blive tale om team lead i rollen som ’spillende træner’.

  Din faglige profil

  • Relevant IT-teknologisk uddannelse kombineret med generel viden fra IT-branchen
  • Solid erfaring og faglighed fra roller, hvor værdiskabelsen sker med vedholdende fokus og over tid
  • Erfaring med scripting og programmeringssprog som Python er en fordel
  • Interesse for DevOps/SecOps og kan se dig selv drive en automatiseringsindsats til gavn for vores kunder
  • Kommunikerer flydende på dansk i skrift og tale og godt på engelsk
  • Stærke analytiske evner
  • Max. 45 min. transporttid til Aarhus

  Din menneskelige profil

  Du har et godt selvstændigt drive og er fagligt proaktiv i mødet med kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Du motiveres af at skabe orden og struktur med fokus på kvalitet og sikkerhed. Du motiveres samtidigt af at skabe resultater – både alene og i samspil med andre. Du har et godt overblik og fokuserer på væsentlige detaljer, der tilfører værdi. Du trives med rimelig veldefinerede rammer med plads til faglig kreativitet, og du forstår at navigere roligt og kontrolleret, når tingene går stærkt omkring dig. Du er lyttende og tillidsskabende og har en faglig konstruktiv skepsis, der gør, at du fanger problemer i tide.

  2C Networks tilbyder

  En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som du kan blive en del af. Vi tilstræber at sammensætte en arbejdsdag, der matcher dine ambitioner og drømme. Foruden grundløn, pension og klassiske arbejdsværktøjer tilbydes du at blive del af en bonusordning.

  Next step

  Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har evnerne, viljen og ikke mindst lysten til at gøre en forskel. Vi ønsker at sikre det rigtige match og inddrager derfor konsulentvirksomheden blue search & selection i processen.

  Send venligst ansøgning og udførligt cv mrk. ”2C Networks – Driftsansvarlig” til gw@bluesearch.dk. Spørgsmål til stillingen gemmes venligst til en eventuel samtale. Spørgsmål til processen rettes til Gustav via mail.

   

  2C Networks tager hånd om virksomheders IT-netværk, så de trygt kan fokusere på deres forretning. Vi har rollen som betroet samarbejdspartner og hjælper typisk når netværk går ned, med løbende drift, vedligehold og optimering af IT-netværk samt ved opstart af nye IT-projekter. Vores tilgang er funderet i en stærk faglighed, vi er grundige og arbejder lavpraktisk og dedikeret – det skaber struktur, sikrer fremdrift og ikke mindst tryghed for kunden. Vi får det til at ske.

  Virksomhedens stifter og direktør er Ketil Johansen. Ketil er en erfaren konsulent og virksomhedsejer med indgående systemforståelse i store og komplekse IT-netværk og med et personligt stærkt drive og store ambitioner. Virksomhedens højeste prioritet er opbygning af en kompetent og dynamisk organisation, og vi søger løbende flere nye medarbejdere.

  Andre ledige stillinger

  Konsulentchef
  med stærke kompetencer indenfor netværks-infrastruktur og IT-sikkerhed

  Du bliver leder, inspirator og motivator for et voksende hold af konsulenter.

  En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som du kan blive en del af.
  Vi tilstræber at sammensætte en arbejdsdag, der matcher dine ambitioner og drømme.

  Netværkskonsulenter til Aarhus og København

  2C Networks oplever sund stabil vækst og søger derfor netværkskonsulenter til kontoret i Aarhus og til vores nye kontor i København. Det handler om at rådgive kunderne om udviklingen af deres netværksinfrastruktur og ikke ’bare’ som konsulent, men i rollen som deres trusted advisor.

  Bliv en del af teamet