How Safelite Built A Customer

I weekenden d. 28. og 29. september var Stanislava og Casper, 2 konsulenter fra 2C Networks, deltagere på Cyber Security Hackethon i Aalborg.

Det var et fantastisk hackathon, hvor vi fik chancen for at sætte vores kompetencer i spil.
I løbet af 24 timer skulle vi løse en del cases med forskellige udfordringer – og det krævede mange forskellige færdigheder, fra tekniske til organisatoriske, kommunikative og brugerfokuserede.

Udfordringerne var:

  • Risk assessments (including business perspectives)
  • Incident response planning
  • Incident response execution in a stressed environment
  • Security testing and pen-testing tools
  • Social engineering
  • User awareness
Cyber1

Challenge 1

Incident Response opgave, hvor den største del af opgaven drejede sig om kommunikation - Hvem skal vi kommunikere med? Hvilke afdelinger skal vi involvere? Hvilke myndigeder skal/kan vi kontakte?

Challenge 3

Udvikling af Information Security Management System af et fiktiv (Social Media som FB og Tweeter) mobil App som bruges af Flyvevåbnets soldater for at kommunikere med famillie, kolleger og lignende. Risk Assessment der tager udgangspunkt af GDPR og ISO2700x. Trussel svurdering Sandsynligheds vurdering Indvirknings vurdering Osv. Udvikling af krav for Sikkert App.

Challenge 2

Denne opgave bestod af to dele: Web Based Capture The Flag (CTF) og fysisk CTF. Hvem skal vi kommunikere med? Hvilke afdelinger skal vi involvere? Hvilke myndigeder skal/kan vi kontakte?

Takeaways

Det rigtige attitude hjælper meget til udviklingen. Samarbejde er en nøgleevne. Og selvfølgelig lidt mere teknisk viden

Recommended Posts