Skip to content

Vores samarbejdspartnere

Cisco

DUO-Logo

Som verdens største producent indenfor IT og netværk, er Cisco kendt vidt og bredt.

Cisco hjælper virksomheder i alle størrelser med at forvandle den måde, mennesker kommunikerer, samarbejder og kommer i kontakt på.

Cisco

Cisco tilbyder en bred vifte af produkter og netværksløsninger designet indenfor:

Networking | Wireless and Mobility | Security | Collaboration | Data Center & Analytics

Cisco Meraki

Cisco Meraki er en komplet Cloud Managed netværksløsning, hvor alt management håndteres i skyen. Alt er designet til Cloud Management, så det fremstår som en komplet løsning, hvor service er integreret i prisen. Cisco Meraki styres gennem et intuitivt, webbaseret dashboard. Meraki-dashboardet gør det muligt for netværks-administratorer at styre og kontrollere IT sikkerhedspolitiker. Cisco Meraki’s produktportefølje er bygget op omkring trådløse løsninger, switche, sikkerhed inkl. WAN optimering samt Mobile Device Management.

Der er mange fordele ved at have management af netværksløsningen i skyen, bl.a. lettere skalering, lavere driftsomkostninger samt automatisk opdatering af firmware. Der er omfattende rapportering indbygget i løsningerne – det gør det let at bestemme, hvilken slags trafik, der findes i netværket, og ligeså vigtigt hvilken slags trafik, der ikke ønskes, og derved kan den let blokeres.
Cisco Merakis design er baseret på simplicitet og har en let prisstruktur. Ét produkt og én licens er alt, hvad der skal bruges for at være oppe at køre.

Duo’s Trusted Access – Få tillid til dine brugere

Sørg for, at dine brugere er, som de siger, de er.
Bekræft brugernes identiteter med Duos stærke tofaktors godkendelse – inden du giver adgang til applikationer – for at beskytte mod phishing og andre adgangstrusler. Dette er det første skridt i retning af en zero-trust security platform.

Sikker adgang til dine applikationer og data, uanset hvor dine brugere er – på en hvilken som helst enhed – hvor som helst. For organisationer af alle størrelser skaber Duos Trusted Access løsning tillid til brugere, enheder og de applikationer, de har adgang til. Reducer risikoen for brud på data og sikre pålidelig adgang til følsomme data.

Multi-Factor Authentication (MFA):

Bekræft identiteten af alle brugere med Duos stærke to-faktors godkendelse.

Endpoint Synlighed:

Kontroller, at dine brugers enheder opfylder dine sikkerhedsstandarder, før de får adgang.

Adaptiv godkendelsen af politikhåndhævelse: 

Indstil politikker til at give eller blokere adgangsforsøg for bruger eller enhed, baseret på kontekstuelle faktorer.

Fjernadgang og Single Sign-On:

Problemfri og sikker adgang til cloud og lokalt applikationer og servere.