Nozomi Networks er en af verdens førende leverandører af cybersikkerhedsteknologi til specialiserede industrier som energi- og vandforsyning, transport, pharma og produktion. Fælles for disse og en række andre teknologitunge brancher er, at Operational Technology (OT) og Internet-of-Things (IoT) er en central del af deres forretningsmodel. Og det gør dem til ekstremt attraktive mål for hackerangreb. Sidste år var fremstillingsindustrien den branche, der blev hårdest ramt af cyberangreb, kun overgået af finans- og forsikringsbranchen[1].

Med Nozomis sikkerhedsteknologi kan virksomheder systematisk forebygge sikkerhedsudfordringer, effektivt identificere trusler og hurtigt reagere på angreb. Bl.a. kan produktionsvirksomheder imødegå cyberangreb ved at få styr på deres produktionsudstyr og implementere det nødvendige cyberforsvar.

”Produktionsvirksomheder udbygger hele tiden deres industrinetværk med nye enheder og applikationer fra forskellige leverandører, og konfigurationerne ændres hele tiden på tværs af infrastrukturen. Men det er de færreste virksomheder, der har det fulde overblik over de teknologiske afhængigheder og sårbarheder i deres produktionsnetværk,” siger Thomas Tikjøb, der er partner i 2C Networks. ”Uden de rette systemer er det umuligt at overskue og holde styr på sit OT-miljø. Derfor er der mere end nogensinde brug for automatiserede, branchespecifikke sikkerhedsløsninger.” Han fortæller endvidere, at 2C Networks allerede har fået yderst positive tilkendegivelser omkring Nozomi-samarbejdet fra en række kunder, som ønsker at sikre deres produktionsmiljøer, der ofte udgør noget af det mest kritiske i den samlede forretning.

Ud over at være den mest avancerede, moderne løsning i markedet til sikring af driftsteknologi og infrastrukturnetværk er Nozomi også de eneste, som integrerer dybt ind i amerikanske Fortinets sikkerhedsportefølje. 2C Networks er en af Danmarks førende Fortinet-partnere, og derfor er matchet med Nozomi helt perfekt.

”At vi i 2C Networks nu får Nozomi Networks ind som en del af vores portefølje og kan bringe to af verdens absolut vigtigste sikkerhedsleverandører i spil sammen, gør, at vi går fra at være en interessant cybersikkerhedsudbyder til at kunne tilbyde noget helt unikt inden for sikring af OT og IoT. Vi tilbyder nu muligheden for at skabe et kvantespring for cybersikkerheden i danske produktionsvirksomheder,” vurderer Thomas Tikjøb. 

 

KONTAKT

Thomas Tikjøb, partner, 2C Networks.

E-mail: thomas@2cnetworks.dk

Tel: +45 60 11 19 99

 

Om 2C Networks

2C Networks bringer klarhed i en kompleks verden.

IT/OT netværk er – sammen med cybersikkerhed – motorveje, der forbinder alt i en virksomhed. Og det er mennesker, der gør, at trafikken afvikles, som den skal. 2C Networks har både de tekniske og menneskelige kompetencer til at hjælpe virksomheder med netværk og IT-sikkerhed, så de kan agere trygt i en kompleks verden. Vi tilbyder konsulentydelser, salg af løsninger inden for IT/OT Netværk og Cybersecurity samt Managed Services. Vi er fleksible og nemme at arbejde sammen med og forstår, at vores kunder er afhængige af, at vi er der, når det gælder – uanset størrelsen af de udfordringer, de møder.

 

Om Nozomi Networks

Nozomi Networks udspringer af OT og bygger sin forretning på at imødekomme de stadigt mere komplekse krav i industrielle og kritiske infrastrukturmiljøer. OT er i fuld gang med at konvergere med den noget anderledes IT-verden, og det har givet os en unik forståelse af de værktøjer og processer, som de største netværk i verden bygger på. Vi hjælper med at minimere risici og maksimere operationel modstandskraft ved at give virksomhederne overblik over deres aktiver i realtid, trusselsdetektion og handlingsorienteret intelligens, så de kan være i kontrol med deres infrastruktur.

 

Nozomi Networks er kendt verden for sin service, evne til at skabe operationel synlighed, avanceret OT- og IoT-trusselsdetektion og skalerbarhed på tværs af distribuerede miljøer.

 

[1] IBM Security X-Force Threat Intelligence Index 2021​