D. 17. juli 2019 kunne 2C Networks offentliggøre, at efter kort tid på det danske marked, har opnået status som Gold Partner hos Fortinet. 

Dette partnerskab har nu skiftet navn til Advanced Partner – Integrator, som led i Fortinets arbejde med at forbedre partner-programmet.

Rejsen mod NSE 8

Vi fortsætter selvfølgelig arbejdet med samme seriøse tilgang og iver for at nå næste og sidste skridt på rejsen, så vi går benhårdt efter at tilegne os NSE8-certificering, som de første i Danmark!

Der skulle mange certificeringer til for at blive Advanced Partners og de fremgår på listen herover, men der skal selvfølgelig mere til end certificeringer og en masse teknisk know-how. Der skal også jord under neglene. Vi har stor erfaring med Fortinets produkter og vores nye partnerstatus er ligetil et bevis på at vi har netop det. Vi glæder os til at installere og supportere endnu flere af de fantastiske Fortinet-systemer ude hos danske virksomheder, så vi kan gøre det danske IT-landskab endnu mere sikkert og velfungerende end nogensinde før.

Fortinet er den største globale leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og blandt markedets ledende leverandører af Unified Threat Management (UTM).

Deres produkter og serviceabonnementer giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselsbillede. Fortinet har et fantastisk budskab med en bred produktportefølje, der med denne, kan levere en fuldstændig end-to-end security løsning ”Fortinet Security Fabric”.

Fortinets price/performance er uovertruffen, helt fra entry level firewalls til de største enterprise løsninger med produkter fra hele Fortinets security fabric. FortiGate Firewalls har specialbyggede sikkerhedsprocessorer til at levere branchens bedste trussel beskyttelses ydeevne og forsvare mod kendte og ukendte avancerede cyberangreb.

Play Video

Recommended Posts