2C Networks til Fast & Secure

Som managed security service provider (MSSP) finder 2C Networks stolthed i at holde vores kunders netværk sikkert og de services vi tilbyder kørende uden problemer.


Derfor holder vi os altid opdateret på den nyeste og vigtigste viden indenfor IT-netværk og IT-sikkerhed. Når vores partnere Fortinet holder en konference om lige netop dét, så er vi selvfølgelig til stede og med hele vejen.


Det var let at mærke at det er ikke tilfældigt at Fortinet er førende i branchen for IT-sikkerhed, og vi lærte en hel del om de nyeste tendenser i landskabet ved at være med til Fast and Secure eventet i Tyskland.

Fast & Secure 2019
Sightseeing

Tid til vidensdeling?

Hos 2C Networks sætter vi en stolthed i at være helt fremme i skoene, når det kommer til IT-sikkerhed i Danmark. Det skal være en tryghed for vores kunder og samarbejdspartnere at vide, at vi har fokus på at forstå, hvad der sker i industrien. Vi deler gerne ud af vores viden til både nuværende, men også potentielle samarbejdspartnere, så tag endelig fat i os hvis du er interesseret i at høre hvad du skal være opmærksom på i disse tider for at beskytte og sikre dit IT-netværk endnu bedre.

Stor ros til vores partner Fortinet for en meget lærerig konference i Tyskland – vi glæder os meget til næste gang. Det var selvfølgelig heller ikke helt uden en smule sightseeing, at vi kunne forlade Tyskland. Vi havde ikke bestilt billetter til løbet i tide, så vi fik ikke lov at deltage, men her er et billede fra et lokalt halv-marathon i Berlin, som vi ærgrer os over ikke at kunne være med i… måske næste år, hvem ved!