2C Networks indefra – set udefra: Direktøren

Hos 2C Networks har vi ambitioner om at vokse, og vi skal bruge flere gode folk.

 
Derfor har vi allieret os med en nysgerrig sjæl udefra, til – gennem en række interviews – at give os nye vinkler på os selv og give dig et bedre indblik i, hvem vi er. 

Det første interview er med Ketil Johansen, direktøren for det hele.
 
IT-konsulenter med øje for kunderne

“Vi skal være der for kunderne, og de skal kunne stole på, at vi altid kan hjælpe dem. Det er derfor 2C networks er sat i verden. Så vi skal være rigtig gode til vores arbejde, men vi skal samtidig være ydmyge omkring opgaven. Det er nogle gange en svær balance, så det er vigtigt, at vi holder os for øje, at kundens behov altid er i centrum.”

Ordene er direktør Ketil Johansens. Han har startet 2C Networks, en konsulentvirksomhed, der arbejder med IT-netværk og IT-sikkerhed. Og han er rimelig klar i spyttet omkring sine værdier, og hvordan han ønsker, at de skal gennemsyre virksomheden, dens medarbejdere og deres forhold til kunderne.

“Det er så vigtigt for mig, at vi fjerner så meget kompleksitet fra kunden som muligt, så de kan fokusere på deres forretning. Det er er kernen i vores arbejde,” fortæller han.

Passioneret omkring nærhed og den gode relation
2C Networks bevæger sig i et område, hvor der ikke er mangel på konkurrence. Men hvis man spørger Ketil Johansen, hvad der gør 2C Networks til noget særligt, så er det begreber som ‘nærhed’, ‘ydmyghed’ og ‘trusted advisor’, der kommer ud ad munden på ham.

“Det er vigtigt for mig, at kunderne føler, at vi kender dem. At de ikke ringer ind til en kæmpe organisation og tænker gad vide, hvem der kommer og hjælper os i dag. Vi skal være tæt på – og kunderne skal mærke, at vi er tæt på,” pointerer han.

I alt hvad Ketil siger og gør, fornemmer man passionen for at være god og gøre et ordentligt og godt stykke arbejde. Han vil kendes på, at 2C Networks er nemme at samarbejde med. Det er et klart mål for ham.

“Vi er ikke en succes, hvis vi giver kunden mere arbejde og flere bekymringer. Vi skal hele tiden spørger os selv, om vi er nemme nok at arbejde sammen med,” siger han og fortsætter: “Den største ros, jeg kan få af kunderne, er at høre dem sige “Det tager I jer af”. Ikke mere end det. For der ligger så mange ting i den tillid, det vidner om.”

priorities

Kolleger med fælles forståelse for den grundlæggende tilgang
2C Networks er en sammentømret enhed, hvor alle arbejder tæt sammen med hinanden og med ledelsen. Så derfor er den personlige kemi altafgørende, slår Ketil fast.

“Vi skal have en fælles forståelse for den grundlæggende tilgang. Det er overhovedet ikke et spørgsmål om, at vi skal være enige om alt. Men vi skal allesammen købe ind i det samme fundamentale værdisæt.”

Ketil er ikke et øjeblik i tvivl om virksomhedens vækstpotentiale og lægger ikke skjul på ambitionerne. “Vores kunder kan godt lide vores tilgang til dem og den måde, vi agerer på. Så jeg er overbevist om, at vi kommer til at vokse rigtig meget i de kommende år.“

Som med så meget andet er Ketil helt klar i mælet, når han sætter ord på, hvilke medarbejdere han har brug for:

“Vi har brug for folk, der er fagligt dygtige. Folk der har erfaring, pondus og viden til at optræde som skarpe konsulenter overfor kunderne. Desuden skal vores kommende kolleger have et stærkt konsulent-gen og kunne skabe en god dialog med vores kunder. Selvom man måske ikke er enige, så skal kunden føle, at det har været en god dialog. Så der skal være en stærk faglighed og en evne til at kommunikere. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at kunne påtage sig ansvar. Det er et af de steder, hvor jeg gerne vil have, at vi udvikler os til at være de bedste i hele verden; at være proaktive og tage så meget ejerskab som muligt. Og dét er en menneskelig disciplin.”

Klare værdier, store ambitioner og et stærkt kollektiv
2C Networks leverer ydelser inden for områderne IT-netværk og IT-sikkerhed. Vores ydelser falder i tre forskellige kategorier. 

  • Konsulentydelser. 
  • Salg af løsninger inden for samme felt – altså netværk og IT-sikkerhed.
  • Managed Services; fx drift, beredskab og overvågning af netværket.
wrench
Vi kommer hele vejen rundt
Gears icon

2C Networks er en teknologivirksomhed med store vækstambitioner.
Vi har et stærkt værdisæt og vores helt egen måde at gøre tingene på. Vi har et solidt sammenhold og et stærkt fokus på at spille hinanden bedre.