2C Networks støtter lokalsporten

Vi elsker fodbold! Hos 2C Networks er vi stolte af at offentliggøre, at vi er blevet sponsor hos AGF. Det er en ære for os at støtte op om lokalsporten og vi ser frem til en masse succesoplevelser, både på stadion og på kontoret i Aarhus.

Vores medarbejdere kommer fra nær og fjern i hele Jylland, så hvis der er noget vi kan mødes over, så er det en god fodboldkamp. 
Det siger sig selv, når vi alle kommer fra forskellige områder, at det ikke er alle på 2C-holdet, der er hardcore AGF-tilhængere. Derfor betyder det rigtig meget for vores holdånd, at vi mødes og støtter op om lokalsporten sammen. Vi ‘er stolte som få’ over at kunne sige, at vi alle er på samme hold, uanset hvor vi er fra i landet. Vi skal bare se noget god fodbold!

AGF

Hvorfor lige fodbold?

2C Networks indgår sponsoraftale med #AGF. Vi er stolte over at kunne løfte sløret for vores nye sponsorat i AGF. Den primære årsag til vores engagement er den værdi, som vi er sikre på at investeringen fører med sig. Vi har overvejet det et stykke tid, og nu skal vi ud og se, hvad AGF Aarhus Netværket kan bidrage med til os, og hvad vi kan bidrage med til netværket. Hvis vi ikke troede på at vores sponsorat i AGF ville føre forretning med sig, så havde vi ikke gjort det. Det har også haft stor betydning, at mange af vores kunder og forretningsforbindelser går op i fodbold, og her byder AGF på et produkt, der hører til blandt de bedste.

Sponsoratet betyder for os et strategisk samarbejde, der skal skabe værdi for både vores samarbejdspartnere, kunder og for vores egen virksomhed – og vi er sikre på at det er givet godt ud i AGF.

Læs nyheden på AGFs egen hjemmeside.